6 Aralık 2010 Pazartesi

PEYNİRLİ WRAP - 2011 YILBAŞI İKRAM ÖNERİSİ

Peynirli Wrap



Yeni yıl sofralarında benim her zaman tercihim sofraya geçmeden evvel orta sehpaya kondurulmuş minik atıştırmalıklardan da hazırlamak yönünde. Böylelikle herkesin gelmesini beklerken hem açlıktan gözü dönenleri :) bir nebze idare etmeye birebir hem de alternatif sunumlarla şıklık yaratıyor. Geçen seneki davetimde de yine bu fikirle Deniz Mahsullü Kanepeler hazırlamıştım.

Sinem de yine yılbaşı konseptli açık büfe sofrasında Somon ve Avokadolu Minik Dürümlerle sofrayı renklendirmişti.

Kanepe ve minik dürümleri istediğiniz malzeme ile çeşitlendirmeniz mümkün.Örneğin daha önce sizlerle tarifini paylaştığım Çeşnili Tereyağını jambon, gravyer peynir ve minik bir cherry domates ile harika bir atıştırmalık haline getirebilirsiniz. Ben sizler için yılbaşı renklerinden yeşil-kırmızı-beyaz uyumunu beyaz peynirli-salçalı ve maydanozlu wrapler (dürümün alengirlisi) :) ile denedim. Sonuç gayet lezzetli ve pratik. Bunu kahvaltılarda da yapmalı.
Marketten alacağınız dürüm ya da tortillaların arasına domates ya da acılı biber salçası sürerek peynir ve maydanoz ile çeşitlendirip dürüm şeklinde sarıyoruz. Tek lokmalık dilimler şeklinde kestikten sonra servis etmeye tamamen hazırlar.

İyi haftalar,

Afiyetle & sağlıkla,

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails