5 Aralık 2006'da yayınlamışım
tarifini. Fotoğrafın tozunun alınmasının gerekliliğini söylememe bile gerek yok :) Ben de hazır kış gelmişken, severek yediğim bu yemeği pişirip fotoğrafında güncelleme yapmaya karar verdim. Buyrun 2010 model yerelması karşınızda :)
Yılbaşı sofrasında da iyi gidebilir sanki.. Yorumu size bırakıyorum :)
Afiyetle & sağlıkla kalın,
8 yorum:
Canım,
ellerine sağlık. Çok renkli ve güzel bir görüntü olmuş.
Sevgiyle kal.
mmmmmmmm.....che invitante!!!!!!
Elinize sağlık.Şekil olarak pek beğenilmeyen yer elmaları, pişince nasıl bu kadar güzel görünüp ve lezzetli oluyor değil mi? Ben geçen seneye kadar yemediğim için pişmanım.
Ellerine saglik canim nefis görünüyor afiyetler olsun .
ellerine sağlık Müge...Yerelmasını o kadar çok sevi,yorumki mevsiminde etlisini zeytinyağlısını çorbasını sırayla yaparım:)Görüntü çok iştah açıcı
cok guzel hergun bır tarıfınızı yapıyorum:)))
Mügeciğim, biz de yapacaksak zeytinyağlısını tercih ederiz, katiyen etli yapmayız ama sıkı dur: Biz çiğ olarak bayılırız buna. Fırçalar, yıkarız ve kabuğunu bile soymadan kıtır kıtır meyve niyetine yeriz. İstersen soyabilirsin de..Ama takdir edersin ki soyması acayip zordur bunu. Ellerine sağlık, sevgiler..
Bu ne güzel blog böyle çok beğendim. Denenecek bir sürü tarif var. Zeytinyağlı yerelmasını çok severim. Nefis görüyor ellerinize sağlık.
sevgiler.
Yorum Gönder