13 Şubat 2008 Çarşamba

KURABİYELERLE MESAJLAR

Son yazımda yayınladığım pastalar için birbirinden güzel yorumlar gönderdiniz. Bunun için sizlere teşekkür etmek istiyorum. Siz yorum yapınca ben daha çok üretmek ve sizlerle paylaşmak istiyorum. Sanırım bu benim en büyük teşvik kaynağım... Sizin güzel sözleriniz !

Haftasonundaki pasta gündeminin bir de kurabiye boyutunun olduğunu yazmıştım... Gündem nedeniyle hemen onu da yayınlamak ve sizlerle paylaşmak istedim...

Gündemimizin birinci maddesi, blog sahibi olarak edindiğim arkadaşlarımdan Yasemin'in 9 aydır beklediği oğluşu Sencer'in cumartesi günü dünyaya gelişi...






Adaş ile Şubat ayının başından beri en uygun günü bulmaya ve kurabiye yapmak için biraraya gelmeye çalışıyorduk... 9 şubatta karar kıldık ve Sencer bebeğin daha önce gelmemesi :) için neredeyse dua ettik diyebilirim :) Ama bizim duamız onu süslü süslü karşılamak içindi ne yapalım :)


Adaş , kaptı sepetini, kurdelelerini, poşetlerini vs.. cumartesi bana geldi.. Önce kurabiyelerimizi pişirdik ... Kurabiye hamuru için yine buradaki tarifi kullandım. Kurabiyeler pişerken bizde de koyu bir sohbet...Adaşıma onun hazırladığı gibi güzel sofralar kuramadım bu sefer , peynir simitle idare ettik artık.Ancak bir sonrakine acısını çıkaracağım söz !


Kurabiyeler pişti, soğudu... Oturduk masanın başına... Renklerine karar verdik kurabiyelerimizin..Sencer renkli bir annenin oğlu ya ondan rengarenk yapalım dedik :)


Adaş şekerim kurabiyelerle haşır neşirken bir geçmişe yolculuk yaptım kendi içimde...Ben de böyle öğrenmiştim kurabiye yapmayı, bana bildiğim çoğu şeyi öğreten sevgili Burcu'dan..


O yüzden sanırım hiç yorgunluk duymadım... Saatler nasıl geçti bilmedik... Ama o kadar saatin sonrasında bir sepet dolusu kurabiyemiz oldu... Üzerinde "HOŞGELDİN SENCER" yazan...



Hoşgeldin Sencer bebek... ağzının tadı bu kurabiyelerin balı gibi olsun... hayatın bu kurabiyeler kadar renkli geçsin...hep mutlu ve sağlıklı ol!


Gündemimizin ikinci maddesi ise malum "SEVGİLİLER GÜNÜ" .... Dün şirkette, gündem nedeniyle yine bir hayır kermesi düzenledik. Hediyelik eşya ve kurabiye satışımız oldu...Bir taşla iki kuş vurmak isteyenler için bugüne özel kurabiyeler yaptım.. Kurabiyelerimi gecenin geç vaktinde şipşak çektiğim fotoğraflarla yayınlamak istemediğim için adaşımın kapısını çaldım :) ve ondan benim şu fotomsulara bir el atıver, kurban olayım diye yardım istedim.. Hiç kırar mı, hemen yaptı etti gönderdi... İşte ilk kez üzerinde "blogcuğumun" adı yazılı sevgi günü kurabiyelerim :)










Buradan herkesin Sevgi Günü'nü kutluyorum... Sevdiğinizi bir gün değil her gün söylemeyi sakın unutmayın ... ve sevgiyle kalın!

10 yorum:

Feyza Fidan dedi ki...

Mügecim, elleriniz dert görmesin ikinizinde hepsi birbirinden nefis..Ayrıca söylemeden geçemiyceğim :))) karşındaki gerçek dostsa eğer o simit peynirin tadına doyulmaz ve engüzel ziyafet sofralarına değişilmez :)))
Öpüyorumseni...

Müge Hüner dedi ki...

ADAŞ,
Feyza'ya sonsuz katılıyorum. Senin güleryüzün ve misafirperverliğin ile o simit peynir bana nasıl tatlı geldi anlatamam. Hem haksızlık etme, sadece simit değil un kurabiyemizde vardı:)
Bir kez daha çok çok teşekkürler adaşım, sayende kurabiye konusunda büyük bir özgüven kazandım. Tek başıma bile bişeyler çıkartırım gibi geliyor artık:)
Öperim.

Pastanı Seç dedi ki...

Ellerinize sğlık arkadaşım pek güzel omuş kurabiyeler.Bakmaya doyamadım

emeğinize sağlık
sevgiler

DİDEM ÖZCAN dedi ki...

Müge'ciğimm,
Hepsi birbirinden güzel olmuş kurabiyelerin, Sencer Bebek hoşgelmiş dünyamıza:))Her ikinizin de ellerine sağlık:)
Sevgililer Günü kurabiyeleri ise muhteşeeemmm...
Öpüyorum,
Kocaman sevgiler..

Hülya dedi ki...

Hepsi ayrı güzel olmuş ellerinize sağlık..

♥ Suzi ♥ dedi ki...

Kurabiyeler harika,pastalar süper...Ellerine sağlık,sevgiler...

karamelam dedi ki...

ÇOK ŞIK VE SEVGİ DOLU OLMUŞLAR. ELİNİZE SAĞLIK

karamelam dedi ki...

şatolu pasta benim de hayalim. umarım bir gün yapmak kısmet olur. elinize sağlık

Ferah Gülşen dedi ki...

Müge'ciğim bunlar süper olmuşlar yaaa. Sencer'in kurabiyeleri de öyle. Eline sağlık. Hem daha kahvaltı etmemiş olan Ferah simit peynirden başka ne isterki şimdi. Çok severim çokkkk. Sevgiyle kal canım.

Hülya dedi ki...

Müge'ciğim,
Kurabiyeler üzerine yazılar sanıyorum bir kalıp yardımı ile yazılıyor.
Nereden temin ettiğini öğrenebilir miyim ?
İnternetten bulabilir miyim ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails