18 Aralık 2006 Pazartesi

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR !!!

Aslında o kadar çok şey var ki biriken bu ara yazmak istediğim..Bir türlü hangisini yazayım karar veremedim.Kabakgiller etkinliğinin halen etkisini sürdürmesi nedeniyle bugün tarif yazmama kararı aldım.Sevgili "GOLDEN GIRLS" üyelerinin de günümüzün enstantelerinden bahsedeceğim yazımı beklediklerini biliyorum ancak onları biraz daha bekleteceğim, sanırım yarın yazabilirim onu ancak..Malum çok detay var :0)

Bugün bloğumda Fii ve A.S.S'ye yer vermeye karar verdim.Nasıl mı karar verdim ? Aşağıda göreceğiniz resmi Fii yani Filiz bana forwardladığında, bu resmi kesin yayınlamalıyım dedim.Zaten onlara sözüm vardı tebrik işini online yapacağıma dair :)

Filiz ve Ali Sinan 4 Aralık'ta Amerika Los Angelas'a giderek Türk Konsolosluğu'nda evlendiler.Çılgın çift nikah töreninden sonra bir restaurantta başbaşa yemek yerken çektirmişler bu resmi ..Arkadaki yazı ise beni bitirdi ...Yeni evli çifti tebrik etmişler ... Harika :)

Ben de onları tebrik ediyor, en iyi dileklerimi gönderiyorum bloğum aracılığıyla..Yüzünüz hep gülsün...

Mutluluklar !!!!




3 yorum:

Adsız dedi ki...

insanin kendi kendine yorum yazması olur mu,oluyor :) cok da guzel cıkmısız be yahu... :)))
mukucum iyi dileklerin ve bu jestin icin cok tesekkurler,kocama da sayfana bakmasını soyleyecegım :))muck

Mutlu Fırın dedi ki...

filiz'cim, fotonuzu görünce cok sevindim... Mutluluklar dilerim size...Ali Sinan'a da selamlar :)
pinar b.

Yemekbahane dedi ki...

ayy yerim ben senin kocanı !!! Şekerim harika bir resim bu, insan yayınlamasın da ne yapsın..Tekrar mutluluklar diliyorum...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails