1 Nisan 2007 Pazar

ZEYNEP ADA İLE MODELLEME KURSU

Image Hosted by ImageShack.us



Uzun zamandır bu kadar keyif aldığım bir gün daha olmamıştı galiba.. Pastamalzemeleri 'nde duyurulan kursa katıldım ve inanılmaz güzel vakit geçirdim. Hem öğrendiklerim, hem tanışma fırsatını yakaladığım kişiler sayesinde güzel bir cumartesi oldu benim için.
Pastamalzemeleri sitesinden tanıdığımız Berna Hnm'ın organizasyonu ve Bakels'in misafirverper çalışanları ve ortamı sayesinde ve de tabii ki hocamız yeteneğine hayran bırakan Zeynep Hnm ile son derece verimli ve güzel bir kurs tamamlamış oldum.

Evet.. fil, birkaç çiçek modeli, ayıcık , şeker hamuru kaplama ve renklendirme üzerine çalıştık bütün gün. Bir hayli yorucuydu bizim için ama çok değdi gerçekten de..

Image Hosted by ImageShack.us



Kursun sayesinde bir de FİLOŞ ile tanışma fırsatımız oldu ... Daha doğrusu Filoş'u yapmayı öğrendim :)Bu şirin figürün yeri benim için son derece özel olacak sanırım... İşte yaptığım ilk fil..

Image Hosted by ImageShack.us



Ne şirin baksanıza :)


Bu da Zeynep Hnm'ın yaptığı ayıcık figürü...

Image Hosted by ImageShack.us



Bir de bol bol Metin Usta'nın pişirdiği enfes Bakels ürünlerinden yedik tabii..

Image Hosted by ImageShack.us

Dedim ya benim için çok verimli ve keyifli bir gündü..

Katkısı olan herkese tekrar teşekkür ediyorum !

6 yorum:

Adsız dedi ki...

canım merhaba... çok güzel bir gün geçirmişsin gerçekten harika şeler yapmışsın.. özellikle o file bayıldım...
bu arada beni oyuna davet etmene çok sevindim.. çok teşekkürler.. ama ben bu oyunları pek beceremiyorum sanırım..ama katılmaya çalışcam canım:))
kendine iyi bak.. sevgiler..mutlu haftalar..

Adsız dedi ki...

Merhaba Müge,
File bayıldım çok sevimli olmuş, eline sağlık
Sevgiler,

http://bakinnepisirdim.blogcu.com

Betül dedi ki...

Mügecim,Filin ne kadar çekici bir dişi:)
Harika bende çoookkk özendim....bende istiyorumm:)

ebrulitatlar dedi ki...

Müge'cim bende zeynep hanımı her çarşamba kanal 7'de seyretmeye çalışıyorum. Orada pasta süslemeleri yapıyor. Bu fillerdende yapmıştı. Güzel bir gün geçirmişsin. Sevgiler..

Unknown dedi ki...

Filin çok şeker olmuş ellerine sağlık. Bu kursa bende katılmayı çok istiyorum. İnşallah İstanbulda olduğum bir dönemde yine tekrarlarlar. O çiçeklerin görüntüsünede bayıldım. sanki gerçek çiçek gibi olmuş. Sevgiler..

Adsız dedi ki...

Müge Hanım, 1 ay önce bende aynı kursa katılmıştım ve son zamanlarda geçen en güzel günlerimden biriydi diyebilirim. Arkadaşlıklar, öğrenilen bilgiler insanın ayaklarını yerden kesiyor.Duygularınızı çok iyi anlıyorum.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails