20 Ocak 2010 Çarşamba

KÖŞE YASTIĞINDAN SEÇMELER

Kirlent


Burcu demişti, "yastık önemli bir aksesuar" diye. Bizim evde kaç yastık var bilmiyorum ama bu ara bir tane kocaman yastık daha eklendi, BEN ... Kendimi aynı koltukta otura otura köşe yastığı gibi hissediyorum deyince bizimkiler tebessüm ediveriyor. İşin espirisindeyim ben tabii..
Madem mutfağın yolu uzak kaldı, DVD'nin önünde boş durmamak lazım değil mi? Tarif veremiyorsam, film izlenimleri paylaşırım ben de.

the-blind-side-poster


The Blind Side - Kör Taraf ya da Nokta olarak çevrilebilir sanırım... Drama dalında Altın Küre ödüllerinde en iyi kadın oyuncu seçilen Sandra Bullock'un başrolünü oynadığı film, iyi bir başarı hikayesi örneği bence. Ailenin gücü ve önemini vurgulayan film, ebeveynlere de ince ince mesajlar aşılıyor..

UpInTheAirPoster


Up in the Air - Aklı Havada..

George Clooney'in başrolünü oynadığı film, tam da ofiste yan masamda oturan bir arkadaşımı anımsattı bana.. O muhtemelen bu yazımı okumayacak ama ben ona okuyup haber verecek birini tanıyorum :) zuzu... :) Hayatının çoğunu uçakta, havaalanlarında, otellerde geçiren biri bir aileye sahip olabilir mi? Aşk nedir , tatmış mıdır?

Film, günümüz ekonomisinin yarattığı şirket bütçe kısıtlamaları ile alıştığı hayattan kopması gündeme gelen bir mil avcısını konu alıyor.. En çok da kahramanın mil toplama gayreti bana malum kişiyi anımsatıyor :)

10 milyon miliniz olsa, ne yapardınız?

Cevap : Ben bir köşe yastığıyım, 6 hafta bir yere gidemem :( ama sonra sıcak bir yere tatile giderdim kesin.. Mesela ilk Maldivlere ...

Ya siz ?

Bu arada daha ciddi film kritiği okumak isterseniz, işin piri burada...

Sağlıkla,

8 yorum:

Burcu Çalışkan dedi ki...

Hahahaa müge alemsin yaaa köşe yastığı lafına çok güldük ama bak dikket et dilimize dolanmasın :)) bu arada bir an önce iyileş bak senin için evde parti yapacağım :)))

Özlem dedi ki...

Ah ah benim de köşe yastığı olasım var ama koltuğuma bi kavuşsam olacam inşallah :)

HaNdE... dedi ki...

bende köşe yastıklığına adayım!! mümkin müüü:))

Sanatnotları dedi ki...

Canım canım sende bana kaldın böylelikle, ayrıca birgün yünleri kapıp gelirim, istersen kozalakta getiririm boyarız hahahah, işin piri ha, çok tşk, o kadar da diil, çok çok amatör daha, öptüm çok

Yemekbahane dedi ki...

Özlemcim, handecim..

Aman diyim köşe yastığı olmaya özenmeyin sakın... Pek iyi bir şey değil..
Burcuuuuu

o partiyi, evden çıkacağım, giyinebileceğim günü iple çekiyorum :)

Sinooo...kozalak getir, şiş getir, bolero örcez, bugun yeni model gördüm deryada :)

Buğulem dedi ki...

Ahhh Ahhhhh keşke bende köşe yastığı olabilsem ama tabi bu şekilde değil, öncelikleeee çok geçmiş olsun mügecimm.... Allah kazalardan, belalardan, nazarlardan korusun !!! yazının sonuna bir de maldivler koymuşsunn, ahh ahh tam da mevisimi ne güzel olurdu değil mi :))

ebrulitatlar dedi ki...

Müge'cim şimdi okudum. Çok çok geçmiş olsun. Allah birdaha yaşatmasın. Şimdi iyi olmana sevindim. Kendine dikkat et. Acil şifalar dilerim. Sevgiler..

durutarifler dedi ki...

Sandra bullock hayranıyım. bu filmi de bekliyorum zaten

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails