23 Kasım 2010 Salı

FIRIN MAKARNADA GÜNCELLEME VAR

Fırın Makarna



Valla baya yol alıyorum galiba bu revizyon işinde :) Eski fotoğraflar tarih oluyor, yenileri geliyor taze taze :) Abartıp daha da beğendiğim olursa yenisini bile yenilerim tutmayın beni .... Fırın makarna bloğun ilk kurulduğu aylarda yazdığım bir tarif. Aslında bu yenileme işi bir yerde bana da iyi oluyor, o günlerde nasılmışım, neler yapıyormuşum girip okumuş oluyorum :)

Çok şükür mide bulantılarım geçti mutfağıma geri döndüm. Gerçi henüz sadece günlük yemek telaşı içerisindeyim ama aklımda yeniyıl için sizlere öneriler de hazırlamak yok değil. Yaklaşan yeniyıl için destek isteyen bazı değerli okuyucularım oldu, onları elbette kırmak istemem. Bakalım gücümün el verdiğince 2011'e girerken gecesi için bazı hazırlıklar yapmaya çalışacağım.

Bunun dışında yediğime içtiğime maksimumda özen göstermeye çalışıyorum tabii. Ama hala içimin almadığı şeyler var :( Başta da et ve et türevleri... Kendime et yedirebilmek için atmadığım takla kalmıyor. Haaa ama kıymalı börek ve pide yerken hiç midem bulanmıyor nedense :)

Çenem düştü sanırım..

Hadi afiyetle & sağlıkla kalın,

13 yorum:

Unknown dedi ki...

Mügecim fırın makarnaya ailece bayı
lırız o yüzden sık yaparım ellerine
sağlık öpüyorum.

tarif gezgini dedi ki...

tarif gezgini sizi ziyaret etti

FİGEN KARAVAŞ dedi ki...

Müge cim ben de sürekli denk geldikçe güncelliyorum resimleri zira eskiler gercekten feciii!Ama benim sanşsızlığım foto mak olmaması:)))) umarım cok yakında kurtaracagım kendimi bu durumdan:))

resim super olmus:) bu seni uzun süre idare eder:)))
ellerine saglık,
sevgiler,
Figen Karavaş

Ordanburdanhayattan dedi ki...

hmmm görüntü fenaymış. ellerine sağlık. ben de et yiyemedim hiç hamileyken ama bak şimdi kansızlık diz boyu. aman dikkat et kendine. bol bol yeşillik, kuru üzüm, pekmez ye bari madem et geçmiyor:) sevgiler

mutfagabuyrun dedi ki...

ellerinize sağlık.makarna nefis görünüyor.sevgiler.

Betül KAVAL dedi ki...

vallahi ben kendimin yaptığı yemekleriş yiyemiyordum :9 ve o kadar büyük hevesle buzluğa attığım hamsileri hamile kaldığımda direk çöpe atmıştım. görmeye bile tahammmülüm yoktu. sonra sonra düzeliyo ama.

makarna nefis gözüküyor.

sevgiler

Güloanne mutfakta dedi ki...

canım haklısın arada bir güncelemek gerekiyor .Makarna nefis görünüyor ellerinize sağlık

Unknown dedi ki...

fırında makarnaya bayılırım. özellikle bazı yerlerini kıtır kıtır olmasına bayılıyorum.
eline saglık. sevgiler...

Bir Porsiyon Öykü dedi ki...

Kokusu ve hatta sıcaklıgı bile buralara geldi ellerine saglik:)

lezzetli somunlar, serap dedi ki...

Mügeciğim, fırın makarna -kilo korkusunu saymazsak- benim de bayıldığım bir yemektir. Sen de nefis yapmışsın zaten. Bebek geliyor demek ki..Hayıslısı olsun inşallah. Ve de ellerine sağlık kardeşim.

Berceste dedi ki...

Aman bitki caylarina dikkat! Bazilari kasilmalara sebep olabiliyor. Ahududu bunlardan birisi hatirladigim kadariyla. Gribe ve mide bulantisina en iyi gelen zencefil, limon! Aklinda bulunsun... Makarna'dan ben biraz istiyorum :)

anneanneninemekleri dedi ki...

Muhteşem bir görüntü ellerine sağlık.

Saliha dedi ki...

insan eski tarifleri tekrar yaptığında resımlerıde yenılemek gerekıyor:) bende senın gıbı yapıyorum yaptıkça yenılerını eklıyorum :)) resım nefis:))
bu arada hamıle oldugunu okudum blogunda Rabbım tamamına erdırsın,6 ay bulantıdan hiç kalkamamış yemek yiyememiş biri olarak senı nekadar ıyı anlıyorum :) tam ayaklandım derken şimdide son gunlerımde oldugumdan agırlstım:) bunada şükür diyorum ve Allah hayırlı bir evlat versin ve eskılerın dedıgı gıbı bir avazda kurtarsın ıns mügecim...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails