16 Temmuz 2007 Pazartesi

PASTA ÇEŞİTLEMELERİ

Geçtiğimiz hafta izinliydim, bugün işte ilk günüm... O nedenle bir adaptasyon problemim var desek yalan olmaz hani :) İznim boyunca pek bir şey yazamadım ; halbuki ne kadar çok biriken şey oldu..Uzun zaman önce yapıp, sizlerle henüz paylaşma fırsatı bulamadığım lezzetler öylece benim yazmamı bekliyorlar.Bugün de fırsat bulup uzun uzun tarifini yazamayacak olsam da bari resimlerini koyayım , tariflerini de birer birer yazarım artık dedim kendi kendime..
Bu arada bir hafta boyunca bloğa da girip bakmamıştım.. Bir girdim ki logo yan yatmış, resimler açılmak bilmiyor... Saçma sapan bir hal içerisinde site... Ben de acilinden bir el atıverdim...Geçici de olsa yeni görüntüden umarım memnun kalırsınız..Ama en kısa zamanda çaresine bakacağım , söz! :))

İlk pasta geçenlerde yaptığım düğün pastasının tarifinin aynısı ile oluşturuldu, sadece kubbe kalıp ile şekillendirdim ... Dore ve kalpli bu pasta, çok romantik bir görüntü sergiledi gerçekten..


Image Hosted by ImageShack.us

Bu pasta ise çikolata ve böğürtlenin müthiş buluşmasına güzel bir örnek teşkil etti. Harika bir kek tarifi keşfettim bu pastayı yaparken... Sizlere bunu en kısa zamanda yazacağım...

Image Hosted by ImageShack.us

Bugünlük bu iki pasta yeter sanırım.. Dedim ya tarifler hemen gelecek.. Sakın benden ayrılmayın.. YEMEKBAHANE mühim olan birbirimize vakit ayırmak :))

Sevgilerimle,

6 yorum:

Evcilik Lezzetler dedi ki...

A Müge şahane görünüyor romatik pasta çikoltalı franbuazlı da nefis bir pastaya benziyor tarifleri bekliyorum :))
Sevgiler...

Nukhet dedi ki...

Mugecim
Ellerine saglik cok guzel olmuslar. Dore boyayi nereden buldun. Bir de su bogurtlenli pasta cok profesyonel gozukuyor. Su harika dedigin kek tarifi cok merak ettim, bir an once yaz lutfen. Sevgiler

gülriz dedi ki...

Ah şu izin sonrası adaptasyon süreci ah. Ben de yaşıyorum çok fena. Bu arada işi büyütmşsün, düğün pastaları falan. Ellerine sağlık, hepsi harika görünüyorlar yine. Sevgiler :)

Yemekbahane dedi ki...

Arkadaşlar merhaba,
Yorumlar için sağolun.Kekin tarifini her gün evde unutuyorum :(
İnşallah yazıcam hemen ...
Nükhet'cim, dore rengi Kadıköy'deki Duygu Ticaretten aldım dore yaldız olarak satılıyor.Beyaz şeker hamuruna sonradan yer yer fırça ile dore renk verdim.
Sevgilerimle,

Selen dedi ki...

Aman efendim,
Bloguma uzman bir pastacı teşrif etmiş de haberim yokmuş. Egelilik çekti sanırım seni bana :)
Ne de güzel anlatmışsın kendini. Benim çocukluktan gelen mutfak maceralarım yok ama oldum olası çok sevdim yemek işini. Güzel hayallerimiz ise ortak sanırım ;) Umarım birgün tüm hayaller gerçek olur. Logona ve profil resmine de bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim Mügecim. Bunca zamandır ortak bloggercı arkadaşlarımız varmış, nasıl denk gelmedik hayret. Tekrar tanıştığımıza çok sevindim, bırakma beni ;)
Sevgiler

Selen dedi ki...

Çerçeve dersi-I yayında efendim :) sevgiler

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails