30 Temmuz 2007 Pazartesi

BULUŞTUK ...TOPLAŞTIK ... KAYNAŞTIK ...



Sözle ifade edilemeyecek bir gün geçirdim..Bir kaç kelime yazacağım ... Sonra anlatacağım ne demek istediğimi..

Samimi, lezzetli, keyifli, enteresan , dolu dolu,marifetli, şirin, zoom, yeni,süprizli ve daimi ...


Samimiydi : Sanki yıllardır birbirimizi tanıyorduk. Herkes birbiriyle o kadar rahat konuşuyordu ki.. Sanal dünyadaki paylaşımların birikimi sohbete dökülerek can buldu.


















Lezzetliydi : Ne bekliyordunuz? Türk yemek bloğu camiası buluştu..Alternatifi ne olabilir ki ? Ben hayatımda ilk kez ne yiyeceğimi şaşırdım ;)

Enteresandı : Arada sırada bir köşeye çekilip şöyle bakıverdim ..Herkesin nasıl da içten olduğuna, kırk yıllık dost gibi muhabbet ettiğine..Çok değişik bir tecrübeydi benim için.

Dolu Doluydu : Kahkahası, tatlısı, tuzlusu, tecrübesi daha neleri neleri ..Herşey vardı ...



Marifetli : Her elin ayrı hüneri, ayrı lezzeti tam 4 masaya ancak sığıverdi..Tarifler alındı, blogda var canım ordan alırsın diye cümleler kuruldu ;)

Şirin : Bebeler vardı..Hem de ne bebeler...Tatlı mı tatlı ...


















Zoom : Piknik değil oskar töreni..Masa değil kırmızı halı...Yiyecek değil Cameron Diaz ;) Herkes fotoğraf makinasına zoomu verdi..Masadakilerin tek tek resimleri çekildi.

Yeni : Yeni arkadaşlar edinildi..Uzun soluklu arkadaşlıklar


Süprizli : Burcu ve Ayşem'in süprizi tam nokta vuruşu oldu.. Kurabiyelere bir kalıp mutluluk hediye edildi ;)

Daimi : Bunun devamı olsun dilendi...

YAŞASIN !Bloglarımız ... Yaşasın !!!

Bir güne neler sığdırdık....

15 yorum:

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Müge'ciğim,
Seni tanımak çokkkkk güzel bir duyguydu canım.O kadar çok mutluyum ki,haftaya zinde ve çok mutlu başladım.Ne güzel kaynaşıp ne sıcak sohbetlerimiz ve kaynaşmamız oldu değilmi?Hele o yemeklerin güzellikleri yokmu,halen aklım o masanın görüntüsünde kaldı.Hepsinin tadına bakamadan seyrederken doyduk adeta.))Ne kadar güzel anlatmışsın canım,gönlüne sağlık.
Seni kocaman öpüp en güzel sevgilerimi gönderiyorum canım.İyi ki seni tanımışım..))

Yasemin dedi ki...

mugecim mugecim, ay ne gusel gulduk eglendik.. cumartesi sayesinde tum hafta sonum dolu bir mide ve gulen bir yuzle gecti.. nede guzel oldu seni tanimak. helede yakin calistigimizi ogrendim ya artik kacarin yok :) ogle yemeklerinde beraberiz :) optum!

Adsız dedi ki...

Al bi dene daha !! Yazın , yayınlayın ama gelemeyenleri hiç düşünmeyin dimiiii....Eh!bi dahaki sefer ben gelmez bunun acısını çıkarmaz mıyım ?
Görürsünüz sizzz :)

Selen dedi ki...

Mügecim,
Sanalı gerçeğe dönüştürmek çok güzeldi canım. Öğle yemeklerinde beni de unutmayın ;)
Öpüyorum

hayat dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
hayat dedi ki...

Müge'ciğim, harika bir gün geçirmişsiniz.Sanal dostluklar gerçeğe dönüşmüş.Hepiniz birbirinizle kaynaşmışsınız. Bende yanınızda olmayı çok isterdim ama ayrı şehir olunca malesef olmuyor ama kalbim sizinle beraberdi.
İkramların hepsi nefis görünüyor.Ellerinize emeğinize sağlık.
Selam ve sevgiler...

Yemekbahane dedi ki...

Gülcüğüm.. Seni de tanımak çok harikaydı.Şu kuruyemişli tart aklımdan gitmiyor, herkese ballandırarak anlatıyorum.Herkesin her yaptığı bu kadar mı güzel olur, bu kadar lezzetli olur..E bu organizasyondan da bu beklenirdi doğrusu değil mi;)

Yasemincim yasemincim !!!
Öğle yemeği mekanımız belli bir tarihi eksik ..Selen'cik hadi bizim mahalleye de bir organizasyon çakıver şekercim de gidip hüpletelim öğle yemeklerini.Söz bu sefer salata yeriz ;)

Pastardacım, ne diyim vallahi çok şey kaçırdın..Bir daha ki sefere acısını bol bol çıkartırız artık.

Hayat'cım,
Gelenler de gelemeyenler de sağolsun canım.Mesajın için teşekkürler...

Herkese kucak dolusu öpücükler

Adsız dedi ki...

Merhaba mügecim bencede harika bir gündü seninle fazla sohbet edemedik Ama ben siteni çok önceden takip ettiğim için çok memmun oldum tanıdığıma

Müge Hüner dedi ki...

Sevgili adaşım,
Seni tanıdığıma çok memnum oldum gerçekten, kalabalıkta çok fazla sohbet etme şansımız olamadı ama olsun. İnşallah bir dahaki sefere acısını çıkarırız. Yazınıda çok beğendim, en güzel yazılardan biri olmuş. ellerine sağlık.
Sevgiler..

Adsız dedi ki...

Mügecim merhaba öyle güzel anlatmışsınki yaşananları gerçekten çok güzel bir gündü sizleri tanımak çok ama çokk güzeldi tekrar görüşmek dileğiyle selamlar sevgiler.

Ceylan dedi ki...

Şİmdi orta yerimden çatlayacağım vallahi! Bu kaçıncı piknik yazısı, haksızlık bu! Gelemeyenlere yazık değil mi canım!! Ben gitmeden bir daha da olmaz şimdi tabii. Ağustos'un 22'sinde Bakü'ye dönüş yapıyorum, bir türlü biryerlerde tanışamadık. Artık kışa belki?
Çok güzel yazmışsın ve resimlemişsin Müge'cim..
Sevgiler

Tuba dedi ki...

Ohhhhh sefamız olsuuuun. Nefis bir gündü. Bir tek müziğimiz eksikti. Artık o da bir daha ki sefere.
Müge'ciğim, çok da güzel anlatmışsın pikniği. Seni tanıdığıma çok sevindim ama zaman yetmedi valla. artık bir daha ki sefere. Seneye artık tek piknik için bir hafta sonu atlayıp geleceğim gibi görünüyor:)). Çok sevgilerimle

gülriz dedi ki...

Mügeciğim, ne güzel bir gündü değil mi? Bilgisayar başında full mesai yapan, kader arkadaşımı tanımak çok güzeldi. En kısa zamanda tekrarını yapıp, sohbeti muhabbeti derinleştirmeyi diliyorum. Kocaman sevgiler

munevver dedi ki...

Müge,merhaba! Seni de tanımak güzeldi. İnşallah tekrar görüşürüz. Sevgiyle, Nane Limon

Beyhan dedi ki...

Müge'ciğim seni tanımak çok çok güzeldi.Yakın zamanda tekrar görüşmek üzere...
Hoşça kal...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails