28 Haziran 2011 Salı

2 AY BİTERKEN

Aras Oldum olası düşündüğüm bir şeydir, zamanın izafiliği... Beklerken geçmek bilmeyen vakit birden elinden kayar gibi geçer gider. Bu günlerde zamanın ayaklarına zincir taksam mı diye düşünüyorum :) Birçoğunuz anne olduğunuz için beni çok iyi anlıyorsunuzdur eminim. Oğlum bugün tam 2 aylık olurken zamanın hızı beni onun büyümesini seyrederken keyiflendirse de bugünlerin bir daha geri gelmeyeceğini bilmek zamanı durdurma hissine itiveriyor. Onu ilk kucağıma aldığım andan beri zaman son vites akıp gidiyor.
Her saniyesinden keyif almak her anını beynime kazımak isterken saatler akıp gidiyor. Bir bakıyorum sabah bir bakıyorum akşam oluvermiş. Ama hayatımın en özel 2 ayını geride bırakırken oğlumun küçülen kıyafetleri, yüzüne yerleşmeye başlayan gülücükleri ve "seni tanıyorum ben" diye bakan o küçük gözleri ile mutluluğu yaşıyorum. Bu iki ayda annemi daha da iyi anlıyorum. Hatta ona bir soru sordum ... Bu yükü 34 yıldır nasıl taşıyorsun? Birisi için 34 yıldır nasıl yaşıyorsun? Birisini 34 yıldır nasıl merak ederek hayatını geçiriyorsun? Annelik dedikleri şeyi yaşamanın verdiği derin hisleri yaşamak hem acı veriyor hem de dünyanın en keyifli şeyi.
İşte 28 Nisan'dan beri hayatımda olan en değerli şeyin bana hissettirdikleri böyle... Bir dalga gibi giderek de büyüyen bu sevgiye Allah'ım her isteyeni kavuştursun inşallah.
Bu vesile ile hepinize iyi kandiller diliyorum..
Afiyetle ve sağlıkla kalın,

18 yorum:

zeymurancafe dedi ki...

bende 6 aylık anneyim senı ve duygularını çok iyi anlıyorum,gözlerim doluyor okurken,annelık bambaşka bir duygu,Allah herkese yaşatsın ve yavrularımıza sağlıklı uzun hayırlı ömurler versin,sizin bebeğinizi de Allah analı babalı büyütsün,hayırlı kandıller..

LeylaK dedi ki...

Ben de aylardır anne olmaya çalışan biriyim. İnşallah o duyguyu ben de yaşarım.

birsence dedi ki...

seni çok iyi hissediyorum mügecim inan...bende zamanın donmasını istiyorum bu aralar...annelik bambaşkaymış tarifsizmiş dopdoluymuş bunu anlıyorum ...Rabbim isteyen herkese yaşatsın diye bu mübarek gecede dua ediyorum sadece...öpüyorum canım...

Pelin dedi ki...

Mügeciğim ne güzel anlatmışsın. Annelik gerçekten de giderek artan bir sevgi ve sorumluluk. Bebeğinle bir ömür boyu mutlulukla yaşayın.
Sevgiler

akdenizkizi.blogspot.com dedi ki...

ALLAH a binlerce şükür ki annelik duygusunu yaşayanlardanım...şimdi 14 yaşında ve her yaşının ayrı bir zorluğu, ayrı bir güzelliği var...her bir levelı farklı bir dünya gibi...:)))...sizede oğlunuzla sağlık dolu yıllar dilerim...bebek kokusunun tadını çıkarmanız dileğiyle...sevgilerimle..

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Müge ne kadar güzelsiniz:)) Nasıl gülüyor gözlerinin içi...Maşallah size ailece!!! Kocaman öpüyorum sizi:))

NzlGl dedi ki...

Sevgili Mügeciğim

Şükür ki bu duyguyu yaşadın. Bence Allahın insanlara verdiği en yüce duyğulardan biri.
Ama şuna inanki ister 2 aylık olsun ister 22 yaşında yine de onlarla geçen zaman su gibi akıp gidiyor. Evde biri genç kız biri genç erkek dolaşınca hayatımın ne kadar hızlı geçtiğini anlıyorum.
Ve anneme niye bu kadar çok üzüldüğümüde.....

Her ayın her yaşın güzelliği farklı. Allah hep çocuklarımızın başında bulundursun hepimizi....
sevgilerimle

annesiningülü dedi ki...

maşallah ikinizede :D

Sevil Şahin dedi ki...

Mügecim Aras bebek çok tatlı maşallah rabbim nazarlardan saklasın (Amin.)Seninde dediğin gibi annelik çok başka bir duygu kızım aysu 13 Temmuzda 7 yaşına girecek düşünüyorumda 7 yıl geçmiş tatlım dediğin gibi günler su gibi akıp gidiyor. Her gün büyüdüğünü hergün yeni yeni birşeyler öğrendiğini görmek seni dahada mutlu edecek. Rabbim sağlıklı bir çocuk ve hayırlı bir evlat olmasını sağlasın inş. Bebeği olmasını isteyen tüm kadınlara rabbim bu güzel duyguyu tatdırsın inş.
Sevgiyle kal

Saliha dedi ki...

canım bizim bebekler yaşdaş:))) benımkıde kasım dogumlu.....gozun aydın olsun bıraz gec olsada kutlamak ıstedım....sünnetini damatlıgını gorürsünüz inş...misss missss kokla benım yerımede olurmu bahanem mugem ::)))))

sibelyalcincom dedi ki...

Maşallah Allah nazarlardan korusun vallahi ne yaparsanız yapın zamanı tutamıyorsunuz benimde oğlum 23 kızımda 16 yaşında oldular bile:))))
Sağlıklı günler dilerim sevgilerimle

Tarif dedi ki...

anne olmak baba olmak kim bilir nasıl güzel bir duygudur inşallah herkes bu duyguyu birgün tadar

suhuba dedi ki...

En güzel yanıda şuki anneyken bu duygu hergeçengün bebeğinle birlikte birazdaha büyüyür. Sonra kontrol edemezsen klasik gelin kaynana çekişmesi :)

www.blogreklam.tk dedi ki...

Davetiye: Merhabalar;
www.blogreklam.tk ücretsiz reklam verme imkanını ayaklarınıza getirdi=)
İki dakikada ömür boyu size destek olacak kampanyalarla blogreklam.tk adresi ile karşınızdayım. Reklamcılıkta ileri seviyelere çıkmak ve her hafta kazanan sitenin büyük boy reklamını yapma ön koşulu ile sizi ve sayfanızı kendi blogreklam sayfama davet ediyorum.İlginize ve alakanıza teşekkür ederim…
BlogReklam.Tk
Sayfa Linki: http://www.blogreklam.tk/2011/07/reklam.html

Peritozu dedi ki...

Cok guzelsiniz bebeginizle birlikte, kocaman bir mavi boncuk gonderiyorum :)

Seda'nın Günlüğü dedi ki...

Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin canım. Maşallah. Dediğin gibi bu anlarıda çok tatlı her anları olduğu gibi, her anınız sağlıklı ve huzurlu geçer inşallah.

Aybike Ceylan dedi ki...

Muge'cigim, anne mi oldun? Hayirli ve ugurlu olsun, allahim anali ve babali buyutsun.
Sevgi ve selamlar...

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

sevgili müge,
6 aylık aradan sonra tekrar blog sayfalarındayım..
ne yazık ki blogları takip etmemem bu güzel haberi geç farketmeme neden olmuş..

Sevgili Aras bebeği güle güle büyüt.. en güzel günlerini gör !
tüm ailenize göz aydınlığı diliyorum..
ve okadar yakışmış ki..

sevgiler nUnU

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails