26 Mart 2010 Cuma

PİŞMANLIK YASASINDAN FAYDALANABİLİR MİYİM ?

cips


İnsanoğlu ne aciz..Şu bir paket cipse yenildim dün gece ... Çok pişmanım offf.. Sabaha kadar dön o yana dön bu yana.Neden? Ne vardı yiyecek? Bihterle Behlül'ün karşısına geçip hırsını çıkarmanın ne alemi var :)
Kendime ceza vericem ? Ne yapsam acaba ? 3 km koş Müge ! Nereye :) Hele bir yürü de koşması kalsın ..
Bugün hiç birşey yeme Müge ! Yedim bile :)
İmddaaaatttt!

12 yorum:

Saglıklımutfak dedi ki...

Kendini kastıkça beynin otomatik yemeye kitleniyor farkındamısın ). Biraz rahat bıraksan . kaç kilosun bilmiyorum ama. Sanki 100 müş sün gibi yazıyosun :)

Burcu Çalışkan dedi ki...

ahhh müge ahhh cezalısın bu h.sonu :)) yok hilalciğim yaa evet eski haline göre kilo almış ama biraz sıksa eminim ki zayıflar

Yemekbahane dedi ki...

Ahh Hilalcim, 100 değilim tabii ama 55 de değilim hani olmam gereken kilo babında :)
Rahat bırakıyorum be canım ama fazla rahat kaldım sanırım kazadan beri 7 kg :(

Burccuuuu... şu düğüne kadar vermem lazım kilolarımı yoksa photoshop yapıcaksın olmadı :)

Eya dedi ki...

Mügecigim....aksam sendeledin, düstün....bu sabah kalktin ve yola devam. bazi tadlari asla yemeyeceksin diye birsey yok...istedin, yedin, bitti....simdi devam.Spor yapiyorsan yarim saat fazla yap, ya da bir ögünde salata ye...(bakma sana akil veriyorum ama ayni dert bende de...hemde daha hic baslamamisim :))))

sevgilerimle

HaNdE... dedi ki...

olsun be..hayat bu :) tadını çıkar :)

ebru dedi ki...

Sevgili Müge ufak br kaçamağın hiç bir zararı olmaz. Devamı gelmediği sürece. Canım nefis bu bizim de canımız çekiyor. Napalım. Ara sıra ipin ucu kaçacak biz yakalıycaz. Hadi kaldığımız yerden devam. Öpüyorum canım seni.

NiLaY dedi ki...

ayni pismanigi ben de bol bol yasarim.. neden bol bo lyasarim cunku bol bol cips yerim :))

Yemekbahane dedi ki...

CAnım Eyam, ne güzel söylüyorsun.. Ağzına sağlık. Sendeledim düştüm, yerlerde sürünüyorum :) Spor yapıcam daha fazla..PAsif jimnastikçi buldum kendime ona gidicem :) Madem aktif spor yok, pasif olsun bari :)

Handecim, tadını çıkarıyorum, hakikaten tadı güzeldi :)

Ebrucum sağol, kaldığım yerdeyim :)hehehehe

Yemekbahane dedi ki...

Yaşasın cips kardeşliği Nilaycım o zaman :)

Narince dedi ki...

Bence çok da sıkmayın kendinizi. Arada olsun kaçışlar, bu hınzır anların da tadını çıkarmalı, kendimize eziyet etmek yerine. Böyle düşünüyorum ama karar sizin tabii, ceza kaç kilometre ?

Ordanburdanhayattan dedi ki...

yok valla ben de asla kendime laf dinletemiyorum. önümde duran hiçbir güzelliğe hayır diyemiyorum ben. o yuzdne eve hiç girmemesi en iyisi bu tehlikeli varlıkların. benim de en az 6-7 kilo vermem şart 3 ay sonra kardeşim evleniyor, böyle tombul görümce olmak istemiyorum:(( sevgiler

sevgi dedi ki...

onların lezzetine kim karşı koyabiliyor ki zaten.. bi de yanında bir bardak soğuk kola.. yok yok bunları üretimden kaldırmaları lazım..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails