9 Aralık 2014 Salı

2015 YILBAŞI SOFRALARI İÇİN TAVSİYELER

Yeniyıl sofraları rengarenk olmalı derim hep..

Ufacık dokunuşlarla o gece masanızı başkalaştırmak hiç de zor değil..İşte Yemekbahane'nin arşivinden bir kaç öneri ve bunlara dair ufak tiyolar..

Yılbaşı Cupcakeleri aslında sadece yemek için değil, süsleme için de çok kolay bir çözüm. Evde kendinize ait bir tarifi uygulayabileceğiniz gibi buradan da destek alabilirsiniz.
Kullanacağınız cupcake kağıdı, üzerine koyacağınız bir iki farklı şekerleme ya da şeker hamurundan süsleme ile masanız şenlenecektir.


  kakaolu yılbaşı cupcakeleri


Bütün bir hindi pişirmek gözünüzde mi büyüyor ? Ya da hindi eti size yavan mı geliyor.. İşte size alternatif bir tarif önerisi ... Nasıl pişirdiğiniz kadar nasıl servis ettiğiniz de mühim elbette.. İşte bir biberiye dalı ve ufak bir domates dokunuşu ile fark yaratmanın kısa yolu..


Elma Soslu Çıtır Hindi

 Bir karper ve bir çubuk kraker biraraya gelince olabilecek en güzel şey bence bu tabak :)

  Çam Ağacı Karper Peynir Tabağı

Yoğurtlu Bulgur Salatası sadece bir alternatif.. Burada sizin nihai dokunuşunuz en kolay salatayı bile sohbet konusu yapmaya yetebilir ...

  Yoğurtlu Bulgur Salatası

Peynir diyip geçmemek lazım :) Hem en bilindik hem de en ekonomik meze çeşidi ... Hele de yılbaşı kıyafetine bürününce hem göze hem gönüle hitap edebilir :)

  peynir topları Bunlar gibi daha nice fikir üretebiliriz.. Yeter ki isteğimiz fark yaratmak olsun.. Yılbaşı sofralarına devam edeceğiz.. Afiyetle & sağlıkla,

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails