16 Nisan 2011 Cumartesi

BABY SHOWER PARTİSİNE AİT DİĞER DETAYLAR VE OYUNLARIMIZ


Partinin ayrıntılarına devam ....


Şule'nin desteği ile hazırladığımız peçetelikleri servislere yerleştirdim. Masaları beyaz çiçekler ve mavi tüllerden hazırladığım süslemelerle dekore ettim. Ayrıca "baby" yazılarını da masalara serpiştirerek renklendirdim. Partimizde 15 tane çocuk vardı, o yüzden onları da unutmadım :) Sakız kavanozu ve gofret kovası onların bir hayli ilgisini çekmeye yetti :) Büfedeki yiyecekleri de yine Şule'nin görselleri ile renklendirdim.


Menümüzde:


Ispanaklı börek, kıymalı börek, patates salatası, mercimek köftesi, tuzlu kurabiye, yoğurtlu havuç, profiterol ve pasta vardı.


Oyunlarımız :


Mamaların tadına bakarak içinde ne olduğunu tespit etme; bu oyun hakikaten görülmeye değerdi. Yiyenlerin yüzleri her bir yudumda şekilden şekile girdi :)


Koordinasyon oyunu; bebğiniz kucağınızdayken aynı anda hem çamaşır asıp, hem telefonda arkadaşınıza dün gece oynayan dizinin konusunu anlatıp hem de ağlayan bebeğinizi susturabilir misiniz? Kaç tane çamaşır astığınız perfomansınızı gösterecek ... Çok güldüğüm bir oyun oldu...


Kim bu ünlü ? Ünlülerin bebeklik fotoğraflarını tanıma oyunu da akılları bir hayli çalıştırmaya yetti...


Sevgili Sinemciğimin hazırladığı birbirinden güzel oyunlarla partimiz daha da şenlendi.. Sonunda bir de sertifika kazanıldı. Tabii benden de hediyeler :)


Hediye konusunda çocukları da unutmadım elbette... Hepsine parti sonunda birer kitap hediye ettim, tabii yaş gruplarına göre... Kimisine masal, kimisine boyama kimisine de hikaye kitabı... Bu da onları çok mutlu etti...


İşte uzun uzzunnn partimiz böyleydi :) Artık oğluşumu bekliyorum, son bir kaç günüm.. Çok sık yazamasam da kalbim sizlerle..


Kendinize çok iyi bakın...




IMG_6260


IMG_6262


IMG_6257


IMG_6254


IMG_6265


baby shower


baby shower


baby shower

baby shower

8 yorum:

nevin dedi ki...

Mügecim merhaba yıllardır sessız takıpteyım :)) ınsallah Aras ınızı saglıkla mutlulukla alırsınız kucagınıza ,cok cok sekersın hamılelık nasıl da yakıstı ,masallah nazar degmesın ,sana da şanslı Aras a da ,sevgıler..

Unknown dedi ki...

Bebeginizi saglikla kucaginiza almanizi ve beraber upuzuuun bir omur gecirmenizi dilerim. Benim bebegim oldukca erken dogdugu icin hic hazirlik yapamadim. O yuzden bu tur partilere ic gecirerek bakiyorum hep. Cok keyifli gorunuyor.

Zehra Gürgen dedi ki...

Mügecim sağlıkla kucağına al bebeğini.
Çokta güzel bir parti olmuş, herşey özenle hazırlanmış.
sevgi ve sağlıkla kal canım

LEZZETLİ SOMUNLAR dedi ki...

Mügecim; uzuuun bir yarışma süreci geçirdim ama senden hiç ses soluk çıkmadı. Anladım ki çok yoğunsun, yoğundum. Hatta tahminlerim beni yanıltmıyor ve iç sesim yanılmıyorsa, artık oğluşunun kucağında olması lazım. Zira sesin hepten kesilmiş durumda:)) İnşallah öyledir ve bebişini hayırlısıyla büyütürsün..

Adsız dedi ki...

mügecim orada olamadığım için resimleri görünce daha da üzüldüm.
pek güzel pek keyifli görünüyorsun.kuzunu biran önce kucağına almanı diliyorum.
sevgiler...

Adsız dedi ki...

ay müge adımı yazmadım ben aylin şekerim.(bir üstteki adsız benim:)

Mutfak Dili dedi ki...

Tebrikler anne olmak guzel. Beklemek dahada guzel hele can arkadaslarin bu guzel gunde sana eslik ediyorlarsa ne guzel. Insallah saglikli? kolaylikla alirsiniz kucaginiza. Hayir haberler bekliyoruz.
Sevgiler...

denizinannesi dedi ki...

ne kadar yaratici ve muhtesem gozukuyor hersey, tebrik ederim.
Ipek

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails