13 Nisan 2011 Çarşamba

ARAS'IN BABY SHOWER PASTA, ÇİKOLATA VE KURABİYELERİ

IMG_6249


Baby Shower partimin en önemli ayrıntılarından bahsetmek istiyorum bugün sizlere. Pasta ile başlayalım ilk olarak. Aslında çoğunuzun bildiği üzere geçen sene geçirdiğim talihsiz kaza sonrasında neredeyse hiç pasta yapamıyorum, ayakta uzun süre durmakta zorlandığım için. Üzerine hamileliğin de yükü binince beni iyice taşımayan ayaklarım nedeniyle pasta konusunda kafamda son derece sade süslenmiş ufak bir maket ve cupcakeler vardı. Ama ne yalan söyleyeyim o kadar sayıda cupcake nasıl pişecek, maketi nasıl kaplarım diye gözümde iş büyüdükçe büyüyor, caymayla caymama arasında gidip geliyordum.

Baby Shower Pastası


Evdeki partimiz
esnasında bu partinin hazırlıklarından bahsederken, kızlardan tabiri caizse sıkı bir fırça yedim. Madem tüm hazırlığı kendim yapacaktım, onlardan neden destek istemediğime dair bir fırça :) Canlarım benim.. Herbiri ayrı ayrı talip oldular bir işin ucundan tutmaya..Ayşem o korkulu soruyu bana sordu, "kızım 50 küsür tane cupcake nasıl pişecek bu göbekle?" Ben yaparım dediğinde ne yalan söyleyeyim hafiflemiş hissettim :) Yasom da ben de üst kata koyacağın pastayı ve figürü yapar getiririm diyince, çocuklar gibi şen oldu gönlüm :)

IMG_6247


Nitekim sonuç işte gördüğünüz gibi.. Mavilere bezenmiş şık bir sunumla pastamız tamamdı... Tekrar tekrar teşekkür ediyorum cancağızlarıma :)

IMG_6256


Bari ben de kuzuma oturduğum yerden kurabiye yapayım dedim. Tabii kurabiyeyi yoğurmak ve pişirmek anneciğimden :) Sonra da oturduk süsledik beraber tam 55 tane kurabiyeyi :)

IMG_6255


Tüm bu partilerin hazırlıkları için Eminönü'ye gittiğimde aldığım kutuları bu parti için de böyle süslemiştim, diğerinden farklı olarak. Ahşap pusetler ve minik kurdeleler ile süslediğim kutulara tüle sarılmış mavi - beyaz bonbonlar yerleştirdim.

Baby Shower Çikolataları



Bir sonraki yazımda oynadığımız oyunlardan ve diğer süslemelerden bahsediyor olacağım.


Afiyetle & sağlıkla,

8 yorum:

akdenizkizi.blogspot.com dedi ki...

şimdi bebişler çok şanslı...her şey pek cici...ellerinize sağlık...

hayat dedi ki...

Mügeciğim, Arkadaşlıklar bu günlerde lazım işte. Paylaşmayla ne güzel pastalar kurabiyeler çıkmış ortaya. Hepinizin elinize emeğinize sağlık.
Sevgilerimle...

daade dedi ki...

arasın yerine olmak istiyoruuuuuuuuuuum :) ne kadar özenle hazırlanmış herşey.. eminim doğduktan sonra da böyle özenle büyüyecek :)

Bayram Kombesi dedi ki...

Eee anne bloger, destekciler bloger olunca sonucun super olmasi kacinilmaz. Harika gorunuyor canim, ellerinize saglik.

Behiye Sönmez dedi ki...

herşey çok şık çok güzel :)sağlıcakla gelsin Aras bebek..sevgiler

durutarifler dedi ki...

Her şey süper görünüyor. Herkesin elleine sağlık.
Sevgiler

Adsız dedi ki...

herşey çok özenle hazırlanmış detayların hiçbiri gözümden kaçmadı ellerinize emeğinize sağlık...sağlık sıhatli bir şekilde aras bebeğe kavuşmanız dileği ile...

irem dedi ki...

sağlıklı,sıhatli gelsin annesinin kucağına Aras bebek,herşey şahane gözüküyor,nazarlardan korusun allahım.

Ellerinize sağlık.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails