12 Mart 2009 Perşembe

BİR KURABİYE ATÖLYESİ DAHA

Bildiklerini aktarmak gerçekten çok keyifli. Bunu her kurs esnasında bir kez daha anlıyorum. Bazen herkes elinde bir şeylerle uğraşırken şöyle geriye çekilip onları seyrediyorum ve o anın tadına varıyorum diyebilirim. İçimdeki amatör sevgi ile kendimce bildiğim az da olsa bir kaç şeyi başkalarına aktardığım bir başka atölye çalışması daha yaptık bu hafta içinde.

Hem kurabiye yapıyor hem de bu sayede hayırlı işlere vesile oluyoruz .Mevcut kurslara kıyasla çok cüzzi bir rakama düzenlediğimiz bu kursların gelirini bir hayır işine aktarıyoruz. Ayrıca yaptığımız kurabiyeleri de ertesi gün çay saatinde satışa çıkartıyor , onun gelirini de bu yönde kullanıyoruz.

Yani bizim kurs bir taşla iki kuş vuruyor :) O rengarenk insana neşe veren kurabiyelerin de böyle güzel misyonlara vesile olması çok uygun diye düşünüyorum.

Lafı çok uzatmayacağım , renklerin dünyasından bazı karelerle son vereceğim yazıma. Atölye çalışmamız esnasında yaptığımız kurabiyelerden birkaç fotoğrafla..


Bir ara defile çıkaracak seviyede kıyafetimiz oldu gerçekten :) Hamile kıyafeti benden:)



Sarışınlar, kumrallar.. Kızlarımız da pek şirin :)


Afiyetle kalın,

11 yorum:

HÜLYA dedi ki...

yemeye kıyılırmı bunlara....yooo kıyılmaaaz...

ellerinize sağlık canım böyle hayırlı işlere vesile olmak insana eşsiz bir huzur verir...

sevgiler

Unknown dedi ki...

canım
çok hayırlı bir iş yapıyorsun.Ellerine emeğine sağlık .kolaylıklar diliyorum.Hepsi birbirinden güzel
Sevgiler

Delfina ; dedi ki...

ne kadar duyarlısın canım yaa,tebrik ediyorum seni...kriz diye herkes birbirini soyup soğana çevirirken,senin çaban öyle güzel ki...yaşama sevinci katıyor insana...

sevgiler,çiçekler olsun sana...

Betül KAVAL dedi ki...

bu yönünü çok taktir ediyorum senin.. Çok güzel bir işe imza atıyorsun..

sevgiler

Seda dedi ki...

ne mutlu size ,tebrik ediyorum hem yaptığınız iş hemde şahane kurabiyeler için,sevgiler.....

Adsız dedi ki...

Tebrikler Mügeciğim böyle hayırlı işlere el attığın için.Bu arada bebek mi bekliyorsun?

Yemekbahane dedi ki...

Arkadaşlar,

Çok teşekkür ediyorum hepinize. Hakikaten daha da bir seviyorum o zaman kurabiye-pasta yapmayı. Başkalarına faydamın dokunduğunu bilerek yapmak hobime olan bağımlılığımı tetikliyor sanki :)
Delfina'cım, ne diyim haklısın.. Soyup soğana çeviren çok ama biz yine de elimizden geldiğince akan suyun tersine yüzmeye devam edelim :)Muhakkak biraz yol alırız.

Sevgiler
Müge

atesböcegi dedi ki...

merhabalar,
ziyaretiniz icin tesekkürler. iyikide geldiniz bu vesileyle sizin blogunuz kesfetmis oldum. masallah cok güzel hersey. bu kurabiyeler gercekten yeniliyormu??? ellerinize saglik hepsi birbirinden güzel. bende oglusumla oyuncak hamurdan böyle evler v.s. yapiyorum, birden o geldi aklima. harika seyler bunlar. elleriniz dert görmesin. emeginize saglik. her zaman görüsmek dilegiyle sevgilerimle Atesböcegi Ümmühan

Adsız dedi ki...

Merhabalar,

Öncelikle ellerinize ve yüreğinize sağlık, daha sonra bende böyle bir kursa katılmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

Nazlı AYDIN

Bir Dilim Düş dedi ki...

:))) Çoookk cciicciii :)))) Ne güzel böyle hayırlı şeyler yapabilmek!!

Sevgiler,
Evren

PASTAMISS dedi ki...

Merhaba yaptıklarınıza bayıldım gercekten.Ben daha yenıyım dıyebılırım.Fakat yaptıkca ınanılmaz zevk alıyorum bu isten.
Mutfak ınsanı ınanılmaz dınlendırıyor.Kurabiyeler de cok sırın bende denedım fakat uzerine seker hamurunu koyunca pısen kurabıyeye göre daha kucuk kalıyor.çekiştirincede yırtılıyor.ne yapmam gerekır sızce?
cerenın mutfagı-özlem

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails