18 Mayıs 2012 Cuma

ARAS'IN BİRİNCİ YAŞ DOĞUMGÜNÜ PARTİSİ


banner 
Bugün, 2 haftadır konu ettiğim tatsız mevzuya bir ara vermek istiyorum. Neredeyse 1 ay olacak, Aras 13. ayına girecek ben hala oğluşuma büyük emeklerle hazırlandığım partiyi şöyle ağız tadıyla aktaramadım sizlere. Parti hazırlamak bana inanılmaz keyif veriyor, A'dan Z'ye detaylarla uğraşmak .. ve sonucu görmek ... Bu hazzı oğlumun 1. yaş gününde de yaşadım, tam istediğim gibi bir parti oldu. Seçtiğim renkleri herkes beğendi, herşey çok uyumluydu.
Kırmızı Mavi Beyaz Konsept 
Mavi-kırmızı-beyaz konseptini Aras'a kıyafet almaya gittiğimde belirledim aslında. Zara'da gördüğüm o mavi pantalon ve kombinlediğim kırmızı tshirt ile işte dedim.. Bizim partinin renkleri bunlar..
Sonra pasta, balonlar, kurabiyeler, süslemeler ve en son kendime de aldığım kıyafet ..Çok mu abartmışım :)
Aras'ın 1. yaş günü

Menü Kartları 

Açık büfe olarak hazırladığım doğum günü menümüz :
  • Peynirli & Patatesli Boşnak Böreği 
  • Zeytinyağlı Dolma
  • Mercimek Köftesi
  • Mısırlı Yoğurtlu Havuç Salatası
  • Mini Sandviçler
  • Gevrek çubuklar
  • Kavala Kurabiyesi
  • Bardakta Tiramisu
ve çocuklar için
  • Mitit Köfte & Patates kızartması
Pastayı kendim yapayım dedim önce ama cesaret edemedim açıkçası..Ne malzemem var artık ne de gücüm :( Terzi söküğünü dikemez oldu diyelim.. Ama Yasom, her zamanki gibi enfes bir pasta hazırladı. Tam istediğim gibiydi..Renkleri ile modeliyle ...
Aras'ın 1. yaş günü pastası

Aras'ın 1. yaş günü pastası

Ama kurabiyeleri yapabildim.O da adaşımın sayesinde. Yoksa benim kalıplar bile demode olmuş. Elimi kolumu sallaya sallaya gittim atölyesine, sağolsun sohbet ede ede elbirliği ile yaptık Arascığımın 1. yaş kurabiyelerini.

Aras'ın 1. yaş günü kurabiyeleri

Aras'ın 1. yaş günü kurabiyeleri

Aras'ın 1. yaş günü kurabiyeleri

Bardakta tiramisu ikramı önce anneme zor gelmişti ama en çok tutulan şey oldu sanırım. Hem çocuklar hem büyükler bayıldılar :)
tiramisu

Benim güzel oğlum o gün pek bir şey anlamamış olsa da insanların etrafında olması, balonlar, dört gözle izlediği diğer tüm çocuk misafirler sayesinde çok mutlu oldu. İyi ki geldin güzel bebeğim..İyi ki hayatımıza girdin, hayatımızı renklendirdin.Bana en güzel hissi yaşattırdığın için çok teşekkür ediyorum sana. Seni çok seviyorum..Nice mutlu senelere!


17 yorum:

akdenizkizi.blogspot.com dedi ki...

küçük beyefendiye sağlık, mutluluk ve nee dolu ailesi ile beraber nice seneler dilerim.....mavi, beyaz ve kırmızı konseptinizde pek güzel olmuş...

durutarifler dedi ki...

Her şey çok güzel
Nice nice yaşlara
Ellerine sağlık arkadaşım
İyi hafta sonları

Adsız dedi ki...

Selamlar,
Her sey cok guzel gorunuyor ellerinize saglik. Aras yakisiklisina daha nice saglikli yillar dilerim...
Bir sorum olacak balonlarin markasi ne ya da nerden aldiniz! inanilmaz kaliteli ve canli gorunuyorlar. bir de renkli bardaklari merak ettim? nerden buldunuz, vallahi bravo!
Burcu

CEPAYNASI dedi ki...

Aras'a,
sağlıklı,
mutlu,
başarılı,
ve
analı babalı nice yıllar diliyorum:)

ELANIN TARIFLERI dedi ki...

Sağlıklı ve mutlu nice yaşlara. Herşey çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık.

Yemek Tarifleri dedi ki...

merhabalar. sitemizde başlatmış oldugumuz yemek tarifi yarışmasından haber vermek istedim. yemek tarifleri sitemizde birincisi başlayan yemek yarışmasında yarışmamıza toplam 200 tl para ödülü koymuş bulunuyoruz. yarışmamıza yeterli katılımın olması durumunda yarışmamız her ay düzenli olarak devam edecektir. bu ilk yarışmamız olması sebebi ile sizlerin desteğine ihtiyacımız var, bloğunuzda yarışmamızı duyuran bir yazı yayınlarsanız sevinirim. ayrıca yarışmamıza katılmak isterseniz yarışmamıza katılım şartlarını buradan okuyabilirsiniz. http://www.yemekgurmesi.com/yemek-yarismasi.html desteklerinizi bekliyorum.

İnşallah yarışmamız başarılı olursa küçük ev aletleri hediyeleri ile yarışmamız her ay devam edecektir. Desteklerinizi esirgemiyeceğinizi ümit ediyorum. Teşekkürler, iyi çalışmalar

özlem selvi.... dedi ki...

nice sağlıklı güzel yıllara aras; herşey hayatında ilk doğum günün ki gibi güzelliklerle dolsun....zevkinize ,ellerinize sağlık herşey çok güzel müge hanım...

GEZGIN dedi ki...

Benim dogum gunudasim Aras Bey :) Dogum gunu kutlu olsun. Nice mutlu yaslara...

dostkokusu dedi ki...

mutlu seneler aras bey'e sağlıklı ömürler dilerim;
konsept harika..._firuze_

ebru altin dedi ki...

Ailenizin küçük prensine yeni yaşında sağlık, sıhhat, bol gülücük ve oyuncaklarla geçecek kocaman günler dilerim.

Yolunuz düşerse bana da beklerim... Kucak dolusu sevgiler :)

http://www.izlenimlerinderinligi.blogspot.com

Adsız dedi ki...

İleride güçlü bir general olacak. İyi ki doğdun ARAS. Command & Conquer Türkiye

Adsız dedi ki...

harika olmuş tema ve renkler... bende oğluşumun 2. yaşgününü şubat ayında bu renklerle hazırlamıştım. kurabiyelerin üzerindeki pasta ve harfler çok muntazam görünüyor ellerinize sağlık...nice mutlu senelere aras bebek :)..sevgiler

Unknown dedi ki...

Harika bir menü. Aras a nice güzel seneler olsun.
Ben de oğlum Buğra için, işimiz sebebiyle eşimle uğraşmaya vakit bulamadığımız için, hazır bir doğum günü partisi yaptırmayı düşünüyorum. www.iikidodun.com.tr adresinden sipariş verdik. Siznki gibi güzel bir parti olur inş.

Unknown dedi ki...

Harika bir menü. Aras a nice güzel seneler olsun.
Ben de oğlum Buğra için, işimiz sebebiyle eşimle uğraşmaya vakit bulamadığımız için, hazır bir doğum günü partisi yaptırmayı düşünüyorum. www.iikidodun.com.tr adresinden sipariş verdik. Siznki gibi güzel bir parti olur inş.

Adsız dedi ki...

Çok hoş olmuş. Tebrik ederim.

Adsız dedi ki...

merhaba....Oğlunuzun doğumgünü çok hoş görünüyor.Rica etsem o parlak balonları nereden bulduğunuzu yazabilir misiniz?

Yemekbahane dedi ki...

Merhaba Göztepe de bulunan esın balon dan aldım kolay gelsin müge

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails