2 Aralık 2006 Cumartesi

ADIM ADIM

asci

Kendimi mutfak sanatında geliştirme yönünde adım atmaya başladığım şu günlerde gezdiğim, fikirler aldığım tüm blog ya da web sitesi sahiplerine teşekkür ediyorum..Daha önce de bahsetmiştim, takip ettiğim hem de çok sıkı takipçisi olduğum bir kaç site var ve onlardan kendime çok feyz alıyorum.
Geçenlerde bir kitapevinde dolaşırken bundan birkaç yıl öncesinde televizyonda sunduğu programını hiç kaçırmadığım Emel Başdoğan'ın "Pasta Yapımı" ile ilgili olan kitabını satın aldım.

foodie


Gerçekten büyük emek sarfedilmiş olan bu çalışmaya hayran kalmamak mümkün değil.Son derece basit bir ifadeyle, kademeli resimli anlatımlarla hazırlanmış olan bu kitap, "İnsana neden yapamayayım?" dedirtiyor sahiden...

Bugün kendimi Kadıköy'e atıp pasta malzemeleri satan dükkanlara gitmeye karar verdim..Ayrıntıları sizlere aktaracağım;)

Unutmayın, slogan basit "YEMEKBAHANE" maksat sevdiğiniz şeylere vakit ayırabilmekte ....

Sevgiyle,



3 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Bende bu kitabi almis ve cok begenmistim. Gercekten cok guzel pastalar var degilmi? :))))
Dogrusu insan bu ise merak sarinca icinden herseyi almak geliyor :)O kadar hos pastacilik malzemeleri varki fiyatlari bu kadar ucuk olmasa :)))) Hele sitelerinde ki kendi fiyatlarini gorunce bizde satilan fiyatlara insanin alasi gelmiyor.
Sevgiler...

Yemekbahane dedi ki...

Merhaba Nilgün,
Gerçekten haklısınız.Feci uçuk fiyatlar.1 şekillendirme kalıbı için 30 € diyince inanılmaz şaşırdım.Hiç buraya malzeme getirttiniz mi ya da bu konuda bir bilginiz var mı?Wilton'ın sitesinden alışveriş yapılabilir mi acaba?

Teşekkürler,

Adsız dedi ki...

Merhaba Muge,
Malesef ben henuz yurtdisindan alisveris yapmadim. Su an onun arastirmasini yapiyorum. Gumrukte sorun yasanip yasanmadigi veya hangi mazlemelerde problem ciktigi ile ilgili.
Amazonda da wiltonun urunlerini satiyorlar. Sen ordan kitap siparisi yapmistin galiba, malzemelerle ilgili sorun olup olmadigini ogrendigimde sana da haber veririm.
Sevgiler...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails