16 Mart 2010 Salı

YARATICI BLOGGERmışım !

creative


Sevgili Ezgi ve Özlem 'den gelen bu ödüller beni çok sevindirdi. Hayallerimizi ve aklımızdakileri bir nebze buraya yansıtabiliyorsak, ne mutlu bizlere.

Kendim hakkında ilginç 7 şey ....Durun bir düşüneyim...

  1. En pahalı, en çeşitli yemeğe bile değişmeyeceğim kötü bir alışkanlığım var..MC DONALD'S..Benim gibi bir yemek bloğu sahibine yakışmıyor biliyorum ama, ne yapayım..Bazı doktorlar da sigara içer değil mi:) İçmeyin deseler bile :) Çocukken hayalim MC Donald's yakınlarında bir evimizin olmasıydı. Şimdi yakınım ama kilo alıyorum diye yiyemiyorum, bu nasıl bir adaletsizliktir:) Ama hakikaten Mc Donald's gibisi yok !
  2. Migrenim tutunca annem de Engin de hemen sana Mc Donald's alalım mı diye sorarlar. Çünkü onu yiyince başımın ağrısını unutuyorum :)
  3. Hayatım boyunca hiç takla atmadım. Okuldaki beden eğitimi öğretmenlerime benim migrenim var derdim, onlar da attırmazlardı. Ama hakikaten başım ağrır diye korkuyordum ne yapabilirim :)
  4. Çocukluğum boyunca adımın İngilizcesini merak ettim :) Acaba Stephanie, Müge mi demektir derdim kendime :) Hazırlık sınıfına başlayınca dünyam başıma yıkılmıştı adım yine Müge kalınca:)
  5. Eğer bir şampuan reklamında oynayan kızın saçları kıvırcıksa, o şampuanı kullanınca saçlarımın kıvırcık olacağına inanırdım çocukken. O yüzden her markayı denemişliğim vardır, düz saçlarımı hiç sevemedim :)
  6. Üniversitede okurken kariyer hedefimi sorduklarında "Turist olmak" diye cevap verirdim. Kariyerim pek sağlıklı ilerleyemiyor, parttime Turistlik yapıyoruz yıllık izinler el verdiğinde :)
  7. Üniversitede Latin Dili okudum ama tercihlerime yazarlarken Latin Dilleri öğreneceğimi sandığım için yazmıştım, o da rehber öğretmenimin söylemiydi. Anfide ilk derste öğreneceğim dilin Latin dilleri değil, Latince olduğunu farkedince, 4 yılımı o rehber öğretmeni sevgiyle anarak tamamladım.

Afiyetle, sağlıkla...

4 yorum:

Aylin TÜRKŞEN AYSEL dedi ki...

İşte seni sen yapan bu özelliklerinden dolayı seviyor ve beğeniyle takip ediyorum :)

Saglıklımutfak dedi ki...

Cevaplar süper. gerçekten ilginç. bende hiç takla atmadım . hep bir bahanem vardı. en çok da boynum kırılacak diye korkardım. Konservatuar sınavlarına girerken Temel bilimlere de gir dediler . Benim cevabım. Matematik, fizik kimya okumak istemiyorum oldu. Millet ne gülmüştü:) . Bu arada benimde saçlarım dümdüz bizde barışamadık kendileriyle :) Sevgiler

defnecoklar1 dedi ki...

Müge abla senin siteni bizim okulun gazetesine koyacağım. Umarım sevinirsin.....

aldigikadarun dedi ki...

merhaba blogunuz cok begendim bizim bloga da buyrun beklerim

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails