8 Mart 2010 Pazartesi

HAYALLERİMİN PİLAVI

Sebzeli Domatesli Pilav


Nasıl bir insan mutfağına döndüğünün hayali ile yaşar? Gözlerimi kapatıyorum..
Önlüğümü takmışım, ayaklarımın her ikisi de yerde.. Biri havada değil, üstelik kendi başıma ayaktayım :) hahahhaa
Mutfaktayım..Akşama 20 kişi misafirim var... yuhh demeyin, o kadar özledim ki kalkayım hemen misafir turu başlatacağım :)
Menüm çok şık.. Pişiriyorum, kızartıyorum, süslüyorum :) Kendimden geçmişim...
İşte bu pilavı pişiricem ilk mutfağa girdiğimde..Engin yemesin napayım.. Ama ben o kadar beğendim ki , hemen yapıcam.. Dün Tuzla Günaydın'da yedim söylemesi ayıp.
Beni benden aldı, aklımda kaldı.. Fotoğrafını çektim dayanamadım.. İşte benim son hayalim...Kırmızı bir Ferrari değil, kırmızı bir pilav hahahahahhahaa :)
Kafamı da çarpmıştım dimi ben :)

Afiyetle, sağlıkla

12 yorum:

Saglıklımutfak dedi ki...

Sonuna kadar katılıyorum . Nefis eline sağlık mügecim. Kadınlar günün kutlu olsun canım . sevgiler

Burcu Çalışkan dedi ki...

hahahaa alemsin müge hayallere bak :)) ama çok haklsın o kdar zaman uzak kalmak zor senin için. bende sıra ama sen yine de bizide yaz davet listesine şu geri dönüşünün muhteşem olacağı günlerden bizde nemalanalım :))

Sinem Ergun dedi ki...

canım canım resimdekinden daha güzel yaparsın eminim de sen bunu iki ayağın havada, tek kolun arkanda bağlı, üstelik gözlerin kapalı yaparsın:) hayallerini bukadar sığ tutma yahu, pilav değilde mesela içli köfte, keşkek, açma baklava gibi level ı yüksek hedefler bekliyoruz, öpüyorum çok

Atike Momini Ziya dedi ki...

sabırsızlıkla bekliyorum tarifi.. bu kadar beğenmeniz boş değil diye düşünüyorum .:)
görüşmek dileğiyle sevgiler...

BİR Çay İÇİP KALKACAKTIK:) dedi ki...

ellerinize sağlık.sevgiler.

umutluhayat dedi ki...

ben bir pilav sever olarak muhteşem diyorum

Ordanburdanhayattan dedi ki...

İnsan elindeyken farkında olmadığı çoğu şeyi kaybedinc anlıyor, ne kötü değil mi. umarım en kısa zamanda senin kendi ellerinle yaptığın pilavının da tarifini verirsin buradan. bu arada ben de özledim misafir ağırlama ve mutfakta keyifle salınma hallerini.

Miskokulu Lezzetler dedi ki...

Mügeciğim sen kalkınca çok şeyler yaparsın eminim ama bence sen dinlen ve hayal kur şimdi.Listeler çok artacak neler neler çıkacak bir bilsen pilav ne ki:)))Sevgiler.

Kırmızı Mutfak dedi ki...

Ah Müge, çok zor gerçekten, dilerim en kısa zamanda dimdik ayakta! mutfağında koşturursun :) Pilava gelince, biz küçükken annemin yaptıgı meyhane pilavına benziyor. Acayip bir lezzet olurdu; içine, tereyağını azaltıp yerine kaymak koyardı biliyor musun? Eşimin pek böyle salçalı lezzetlerle arası olmadıgı için evlendiğimden beri yapmadım. Tarifi bi yaz, ben de yapayım evde :)

Özlem dedi ki...

Müge'cim,
Seni çoook iyi anlıyorum. Benim şu anda 2 ayağım da yere basıyor ama henüz mutfağıma giremedim, 2. bi emre kadar yasak. Eh napalım buna da şükür...yakında o da olacak inşallah, darısı senin başına....pilav da hakikaten çok güzel görünüyor :)

Federica Simoni dedi ki...

buonissimo questo piatto!! complimenti!

Esma Ercengiz dedi ki...

Sevgili Müge, bloğunu çok beğendim. Takipteyim..
Sevgiler.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails