10 Eylül 2007 Pazartesi

YAŞ 30 ...YOLUN NERESİ??

Günaydın ... günaydın ....

Hep düşkünümdür doğumgünlerine.. İnsanların en mutlu olması gereken gün diye düşünürüm daima... Mutlu olsunlar ki karşıladıkları yaşlar hep aynı mutlulukla geçsin değil mi??

Dileğim ... Önümdeki yıllar geride bıraktıklarımdan güzel ve özel , geçmişi aratmayacak şekilde geçsin ... Ömrüm sevdiklerimin soluğu ile dolu olsun ... Sağlığım yerinde olsun inşallah... Gerisi kısmet :)

Eee terzi kendi söküğünü dikemedi mi, yok mu bir pasta diyenlere ...
Var ! Var da ... Fotoğraf makinamı unutunca yarına kaldı resmi koymak ...

Herkese sevgiler ....

18 yorum:

Pasta Cafe dedi ki...

Müge'ciğim doğum günün kutlu olsun canım. Uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum.
Sevgiler

Adsız dedi ki...

mrb.doğum gününüz kutlu olsun.pastayı bekliyoruz.sevgiler

Adsız dedi ki...

MUGE MMM, IYIKI DOĞDUN, IYIKI ARAMIZDASIN SAHSEN TANISMAMIS OLSAK BILE SEN BENIM ARKADASIMSIN:) BUARADA YOLUN NERESI OLDUĞUNA KARAR VERDIYSEN BANA DA SOYLERMISIN???

SEVGILER
FIDAN

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Mutlu yıllar Müge iyi ki doğdun seeeğğn :))
30; Ne dante gibi yarısı, ne 40 tan sonra başlayan hayat tadında olmalı, yani farkı yok demek ki 20 li hanelerden ;)) Dimi dimi dimi biri beni de ikna etsin bu konuda!!

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

MÜGE DOĞUMGÜNÜN MUTLU OLSUN! DEMEK 30 OLDUN:) TÜM DİLEKLERİN GERÇEK OLSUN! HAYATIN HEP YAPTIĞIN PASTALAR GİBİ TATLI OLSUN! ÖPTÜM, SEVGİLER...

SEBLA

gülriz dedi ki...

Mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Mügeciğim, sana pastaların kadar güzel, yemeklerin kadar lezzetli bir ömür diliyorum. Bu arada sıkı dur, sorunun cevabını veriyorum: Yolun başı, başı. Niye? Bir birey olarak, kendi özgür irademizle davranabildiğimiz, kendi kendimize yetebildiğimiz yaşlar ortalama 20-25'li yaşlarsa eğer, 30 daha yolun başı sayılır. Bu da bir bakış açısı, değil mi? Kocaman sevgiler ve öpücükler

Yemekbahane dedi ki...

Ay çok mutluyum çok..saat başı baktım bugün siteye kimler geldi kimler yazdı diye :)
Yaşasın...Hepinize çok çooookkk çooookkkkkkkk teşekkür ediyorum..

yaş 30 daha yolun çoookk başı hem de bir bayan olarak en başları diyebiliriz... yapacak çok şey vaarrr :)

Sevgiler
Müge

Özlem dedi ki...

Sevgili Müge, mutlu yıllar. Sevdiklerinle beraber neşeli, sağlık dolu günler hep seninle olsun inşallah.

serinmavi dedi ki...

mutlu yıllar diliyorum canım...Sağlık ve mutluluk dolu uzun yıllar diliyorum...Selam ve sevgiler....

Pembelinin Mutfağı dedi ki...

Mügecim, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum. İyi ki doğdun!

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Müge'ciğim ne güzel dileklerde bulunmuşsun kendin için. Umarım hepsi gerçekleşir. Nice mutlu yaşlara.
Sevgiler,

Müge Hüner dedi ki...

Adaşım;
Sadece adımız değil, doğum günlerinde ki hislerimizde tıpatıp aynı:) Bende kaç yaşında olursam olayım, çok mutlu olurum doğum günlerimde. Sana sağlıklı, mutlu ve tüm hayallerinin gerçek olduğu yeni bir yaş dilerim. Sevgiler canım.

Damak Tadı dedi ki...

Müge'ciğim,doğum günün kutlu olsun canım.Nice mutlu yaşlara,sağlık ve mutlulukla.

Sevgiler

Yasemin dedi ki...

mugecim ay basimi kaldirip sitelere bakamadim burun cekmekten arada senin dogum gununude kacirmisim bak simdi! happi bortday bidenem! yas 30 felan ama onemli olan hissettigindir dimi :) simdiden sonra artik yasini soranlara sen hep 25 de :) kimse itiraz edemez ;) operim!!!

Selen dedi ki...

Canımın doğumgünüymüş de ben uyumuşum yahu :(
Şekerim nice mutlu, sağlıklı, bol pastalı yıllara inşallah. Ben yaş 30 değil de ruh 8 kısmındayım hala. O daha gerçekçi çünkü ;)
Öpüyorum seni kocaman

Ceylan dedi ki...

Mügecim, biraz gecikmiş olarak doğumgünü kultarım! Allah mutlu-huzurlu-sağlıklı-lezzetli-bereketli uzun yıllar yaşamanı nasip etsin! Bir de tabii bol pastalı, mutlu sofralar!
Seninkine bakınca düşündüm, benim doğumgünüm de temmuzdaydı ama blogda yazmayı atladım! Onun yerine oğlumunkini anlatmıştım. Çocuklar olunca böyle unutuveriyor insan kendini!!
Sevgiler !

Adsız dedi ki...

Sevgili Müge hanım merhaba,saat gecenin bir yarısı sürekli hamur kaplı pastalarla ilgili bir çalışma içindeydim..Hevesliyim ...Öğrenmek istiyorum ..Pastacılık okulu sitesinde gördüğüm pastalarınızın tarifleri beni ta buraya getirdi..Ben İzmir'de oturuyorum ve öğretmenim ..Hamur kaplı butter cake lerle ilgili eğitimi nerede aldığınızı merak ettim ..Bu konuda teşviklerinizi ve isabetli yorumlarınızı beklemekteyim:) İçten sevgi ve saygılarımla ..Pınar

Adsız dedi ki...

Pınar ben tekrar :)... Bu arada doğım gününüz kutlu olsun 33 yaşıma giriyorum ..ve otuzlu yaşları seviyorum ..sizden bişey rica edeceğim burada bir mutfağa ulaştım .."Atölyelavanta" sitesi nette mevcut..orada temel pastacılık eğitimi adı altında aylık atölyeler kısmında bir eğitim söz konusu..sizin gibi bilgi sahibi biri tarafından program içeriğine bakılarak tavsiyeleinizi yazmanızı istesem..şimdiden çok teşekkürler sevgiler...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails