25 Aralık 2012 Salı

GELENEKSEL BLOGGER 2013 YILBAŞI PARTİSİNE DAİR DİĞER DETAYLAR

Yeni şeyler hep sevdim, seveceğim. Ama bu yenilikçi ruhumun içinde aslında bir de gelenekçi bir yanım var. Bazı şeylerin düzenli oluşu, tekrarlanacak olması beni çok mutlu eder, tıpkı bu toplantı gibi. Üç sene önce Nesli'de bu işi geleneksel kılma yönünde ilk adımı attığımızda duyduğum mutluluğun her geçen sene artıyor olması,  beni şimdiden 2014'ü beklerken partisini heyecanla beklemeye itmeye yetti bile. O yüzden bu seneki partimize hazırlanmaktan çok ama çok keyif aldım.
Artık düzenli şekilde buluştuğumuz için bir çoğunuzun bildiği kadromuzda (Yasemin, Pınar, Selen, Münevver Ablamız, Esra, Fadime,Neslihan) uzun zamandır eksik olan adaş şekerim ve Gülriz'ciğimiz de tam olunca evim daha da şenlendi.

Önce ağaç kurdum biliyorsunuz.  Evdeki ağacımı değiştirdim ve kendime 2mt 10 cmlik yeni bir ağaç aldım :)
Tabii ki gümüş süslemeler de :)



Masa ve salon dışında evin diğer kısımlarında da ufak süslemeler yaptım.


Bu çam ağacı mumluğu gördüğüm anda bayılmıştım. Migros'tan aldığım bu mumluğu evin tam girişine koydum, güzel bir köşe oldu diye düşünüyorum.



Bunlar da orta sehpadaki süslemeler..Kozalak yine sprey boya ile boyadığım kozalaklardan :)



Aras'ın doğumu için Eminönü'nden satın aldığım bu metal ağaç hakikaten her organizasyonumda devrede.. Hakkını veriyorum anlayacağınız :) Bu sefer de konuklarım için aldığım hediyeleri asmak için kullandım ... Gümüş rengi toplarla şık bir görüntü oldu diye düşünüyorum.



Konuklarım hediyelerimi çok sevdiler.. Onlara aldığım yılbaşı temalı broş, toka ve küpeleri hemen taktılar ve kameralara boy boy poz verdiler... :)



 Her sene hediye çekilişinin nasıl yapılacağı da özel bir ayrıntı olmaya başladı :) Ben de bu sene ceviz içine isimleri koyarak çekiliş hazırlığı yaptım.Şaşırttım sanırım :)


Tüm bu hazırlıkların hepsi işte bu kızlar için.. Hayatıma blogum sayesinde giren, varlıkları ile beni zenginleştiren, güçlendiren bu kızlar için..


Ve sözüm size...
Sizi tanıdığım için çok şanslıyım !



10 yorum:

Sinem Ergun dedi ki...

ceviz içimiiiiii!! yok artık... aşmanın ötesi, hergün başka süpriz çıkarıyorsun karşıma, müthişsin şekerim you are a genius:)

Hülya dedi ki...

Arkadaşlığınız daim olsun hepiniz çok güzel gözüküyosunuz. Bende aranızda olmak isterdim : ) Sevgiler, Hülya

Unknown dedi ki...

dostluğunuz daimolsun güzel bir ekip
sevgiler

belgin kıral dedi ki...

uzun süreli bir dostluğa doğru yol almanızı dilerim:)

Emel Kurt dedi ki...

Selam, biz yıl başı kutlamıyoruz. Ama kutlayanların telaşını ve emeğini izlemek çok hoş. Bu organizasyona katılan hemen herkezi takip ediyorum. Hepiniz birbirinizden zevkli ve beceriklisiniz, maşallah diyorum. Bir dahaki toplantınızı merak ve ilgi ile bekliyorum. Ellerine, emeğine sağlık, sevgiler...

YELDA dedi ki...

Hepiniz çok güzelsiniz, bayılırım böyle topluluklara, yüzlerde gülümsemeler, mutlu, huzurlu, sıcak sohbetler :))
sevgiler....

ebru dedi ki...

Ne kadar güzel bir dostluk. Bu dostluğunuz hiç bozulmasın.

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

ahhh canımmm nasılda güzel süslemeler yapmışsın,şeytan ayrıntılarda gizlidir zaten değilmi??
ama buluşma nerede ne zamandı neden ben yokum nasıl bensiz o masa tüketildi öyle...bu sorularıma acil cvp bekliyorum hımssss

Unknown dedi ki...

Müge Hanım her zamanki gibi muhteşem bir sofra olmuş.bütün arkadaşlarınız da en sevdiğim bloggerlar. ben onlara blog sanatçısı diyorum. Gerçekten bir sanat gibi en ince ayrıntısına kadar işleniyor herşey.tebrikler

Çilingir dedi ki...

Ne Güzel Eğlenmişsiniz Allah Mutluluğunuzu Daim Etsin İnşallah Çok Tatlııı :)

Küçükyalı Çilingir

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails