12 Aralık 2012 Çarşamba

YILBAŞI HAZIRLIKLARIM NE ALEMDE? ALIŞVERİŞ NOTLARIM..

Yeni başlangıçları güzel karşılama fikrini seviyorum.O yüzden benim için yılbaşı önemli biliyorsunuz.. 2013'
 karşılama hazırlıklarıma haftalar önce başladım. Hele ki blog toplantımızın da bu sene bizim evde gerçekleşecek olması bu hazırlıklarımı daha da keyifli kıldı. Tüm yılbaşı çeyizlerimi sandıktan çıkarttım :) Annem onları hala fazlalık olarak nitelendirse de onlar benim senede 1 ay kullandığım çeyizlerim :) Ben Manulamın kızıyım ne yapayım :)

Yılbaşı ağacım hanidir gözüme küçük geliyordu, kendime kocamaaannn bir ağaç aldım bu sene. Aras, ağacımıza bakıp her gün şaşırıyor ve gözlerinin içi gülerek seyrediyor yanan ışıkları. İşte buna bile değer, adetimizde olmasa dahi bazı şeyleri yapmak. Neden herşey birarada olmasın ki, her telden çalmayı bilmek lazım bence :)




Sonra tabii ki Eminönü'ne gittim.Girmediğim delik kalmadı diyebilirim. Uygun fiyata süsler, dekoratif objeler bulmak mümkün. Örneğin yılbaşı süsleri 3 TL - 20 TL arasında değişken. Yukarıda gördüğünüz melekleri ve feneri ise ŞARKHAN'dan aldım. Özellikle LED yılbaşı ışığı alacaksanız, Eminönü çok daha ekonomik, belirtmem lazım.

Ev için dekoratif diğer objeleri ise BAUHAUS, Boyner ve Zara Home'dan aldım. Özellikle Zara Home'da yılbaşı için çok güzel seçenekler bulunuyor, aklınızda olsun.

Masamın hazırlıkları ise tamamen el emeği diyebilirim. Bu cumartesi geçtikten sonra size yılbaşı sofralarına dair örnek oluşturabilecek hazırlıklarımdan bahsedeceğim. Şimdi sürprizi kaçar çünkü :)

Bu sofra hazırlıkları için bol bol internet araştırması yapıyorum elbette. O kadar keyifli şeyler var ki..İnsan hepsini yapmak istiyor. Ama ben bu sene soframı gümüş rengi hazırlamaya karar verdim ve tüm hazırlığım bu yönde oldu.. 




Partiye az kaldı.. Bekleyin ayrıntılar bir sonraki postta gelecek..







5 yorum:

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Müge merakla bekliyorum:)) Eminim çok güzel olacak;) Kolay gelsin!:)

ELANIN TARIFLERI dedi ki...

Süsler çok güzel, yeni postunuzu geciktirmeyin, bizde tüyolar alalım sizin güzel masanızda. Kolay gelsin. Sevgiler

YELDA dedi ki...

merakla bekliyor olacağız, çok eğlenceli olur hazırlıklar eminim :)

Unknown dedi ki...

bende her gördüğümü yapmak istiyorum:) ve her seferinde bambaşka şeyler çıksın istiyorum ortaya:)
zevkle takipteyim merakla bekliyorum:)
kelime doğrulamayı kaldırsan daha iyi olur bizim için:)

Unknown dedi ki...

çok güzel herşey!
biz de başladık :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails