27 Aralık 2012 Perşembe

YENİ BİR YILBAŞI SOFRASI KURDUM AMA BU SEFER BİR TELEVİZYON PROGRAMI İÇİN



Yarın yani 28 Aralık saat 12:30'da Star TV Soframız programında olacağım...
 
Programın tekrarını izlemek için lütfen tıklayınız...

Blogumda tam da bu yazının hemen sağ tarafında, "Hakkımda" kısmında bir cümle yazar... Mutfak, çocukken oynadığım en güzel oyunların mekanı .. Evet ben çocukken bile yemek pişirmek üzerine kurardım oyunlarımı. Mutfağa girer, annemin önlüklerinden birini belime dolar, küçük kaselere malzemeleri hazırlar, sağ tarafta kamera varmış gibi o yöne bakarak "evet sayın seyirciler bugün size menemen yapılışını anlatacağım" diye oyun oynardım :) Bu merakım ve hevesim beni mutfağa daha da sıkı bağladı ve bugünlere geldik.. 

Birkaç hafta önce Star Tv Soframız  programı yapımcısı sevgili Burcu bana email gönderdiğinde aklıma ilk bu oyunum geldi :) Program için yılbaşı sofrası hazırlama teklifi ileten Burcu'ya yanıtım elbette olumlu oldu ... Çekime geldikleri gün bu işin ne kadar zor olduğunu yaşayarak öğrendim. Her gittikleri eve yeniden set kuran o set ekibinin özverili çalışması ile seyircilerine en mükemmeli izletmek çabası güden tüm ekip çalışanları hakikaten bizlere 1 saatlik program çıkartmak için canla başla çalışıyorlar. 

Fotoğraflar telefon ile çekildiği için kalitesi düşük kusuruma bakmayın lütfen.. Ancak heyecanımı benimle paylaşır, programı izleme şansı yakalayanlardan yorumlar alabilirsem çok mutlu olurum.
4 tarif paylaşacağım programın teması yılbaşı olunca elbette yılbaşına özel yılbaşı temalı bir sofra kurdum..Bu sefer kırmızı-beyaz renkleri tercih ettim.Bizim evin mutfağı çekim için küçük geldiği için teyzemin evinde yaptığımız çekimlerde işin en kolay kısmı sanırım yemek pişirme kısmıydı. Çocukken oynadığım oyunun gerçeğe dönüşmesi ok zevkliydi hakikaten.
Bakalım yarın kendimi seyretme tahammülü gösterebilecek miyim :) Tuhaf gelecek muhakkak :)
Seyretmek isteyip kaçıranlar, kaçıracaklar olursa program bittiğinde hemen programın web sitesine tekrarı yükleniyor... Umarım seyredebilirsiniz :)




Sevgiyle ve afiyetle kalın,

25 yorum:

Seni Keşfettim dedi ki...

Bloglardan çok katılan var programa dünde bir başka kişisel blog yazarı katılmıştı merakla bekliyorum fakat izleyemem iş yerindeyim siz bloga mutlaka koyun fotogaf ve video olur mu.

sevgiler

Ebrushka Blog dedi ki...

Sofra harika görünüyor, programı izleyemem ama eminim güzel bir iş çıkacaktır :)

Unknown dedi ki...

Mügeciğimmm eminim herşey çok güzel olmuştur.Sofran burdan harika gözüküyor yarını sabırsızlılkla bekliyor olacağım..Şimdiden tebrikler...sevgilerimleee

Zuhal'in Müzesi dedi ki...

masa çok şık görünüyor. eminim yemekler de öyledir...

Ayşe'nin Mutfağı dedi ki...

izlemeyi çok isterim

zeynep dedi ki...

inanmıyorum gecen gun soframız programında fragmanları izlerken cuma gunku yaynlanacak programda ki bayanı size benzetmistim.gercekten sizmissiniz cok sevindim.bugunde ondan sitenize girmistim.istedigim cevabı almıs oldum.yarın evinize misafir olmus olacagız.son anda bır aksilik olmazsa programı mutlaka seyredecegim...
sevgilerimle...

BETÜLCE dedi ki...

Müge hanım fragmanlarda sizi görünce çok sevindim.Mutlaka izliyicem kimbilir ne harika şeyler yaptınız masa mükemmel görünüyor bende çekim yaptım 376. bölümdede benim yaptıklarım var Erzincanda

Unknown dedi ki...

tebrik ederim mutlaka izleyeceğim
sevgiler

Nesrin dedi ki...

Programı fırsat buldukça takip ediyorum zaten, şimdi bu güzel sofrayı görünce iyice meraklandım:)

Unknown dedi ki...

Sevgili Müge tebrik ederim. İnsanın hayalinin gerçeğe dönüşmesinden güzel ne olabilir..Yayını heyecanla bekliyoruz:)

YELDA dedi ki...

Müge Hanım bu harika, inşallah bir aksilik çıkmaz mutlaka sizi izlemek isterim.
Sevgiler...

Cupcake and Cookie Shop dedi ki...

Ağzımızın suyu aka aka annemle seni izliyoruz Müge'ciğim. Bekleyemedim, bir yandan izleyip bir yandan yorumu yolluyorum:))Tariflerine bayıldık. Harikasın!

YELDA dedi ki...

Müge Hanım herşey enfesti, ellerinize sağlık.Takipçiniz olarak sizi izlemek,inlemek ayrı bi güzeldi.
MUTLU YILLAR

cemile başaran dedi ki...

Sanki yıllardır tanıdığım bir arkadaşım,akrabam televizyona çıkıyormuş gibi heyecanla bekledim ve zevkle izledim programı.Değişik bir histi gerçekten.Güzel bir program oldu tebrik ederim.

Yemekbahane dedi ki...

Yelda hanım ,Cemile hanım çok teşekkür ediyorum, desteğinizle güç buldum.. Onur duydum

sahika dedi ki...

şimdi web'den izliyorum sizi, çok doğalsınız :) blogunuzu da çok sevdim.. sevgiler.

Tarkanın Annesi dedi ki...

Tebrikler herşey harika görünüyordu

naz dedi ki...

Programın tekrarını biraz önce netten izledim.hayallerin peşinden gitmek çok güzel birşey.umarım bir gün kendi mekanızı açarsınız.yemekleriniz, masanız ve siz bir harikaydınız.
bu arada eşinizin bu yemekleri yemeyeceğinizi söylemeniz beni çok güldürdü çünkü benim eşim de klasik tatlardan vazgeçemeyenlerden ben ise her değişik tada hazır biri.

elif-kayra dedi ki...

izleyemedim ama en kısa zamanda izlicem benide aramışlardı parti süslemeleri için :))

Unknown dedi ki...

Mügecim, Baştan sona izledim, harikaydı, ellerine sağlık, ne kadar güzel hazırlanmışın, yemeklerde şahaneydi, sen çok doğal ve rahattın, umarım bir gün seni sana ait olan bir programda izleriz, çünkü herşeyin en güzelini hakediyorsun. Sevgiler,

Adsız dedi ki...

Adsız dedi ki...Müge hanım merhaba,,
star tv programına katılmış olduğunuzu öğrenince çok hoş bir an oldu benim için...bi kez daha izledim ve inanın çok farklı geldi izlemek bu sefer. tanıdığım biri gibi.. sayfanızı defalarca kez ziyaret edip yeniliklere bakmışımdır hep ve tariflerinizi kaç kez uygulamışımdır,bana ne fikirler vermişinizdir kimbilir,, ayrıca soframız programınıda severek takip ediyorum(etmeye çalışıyorum), inanın hoş bir süpriz oldu..
Sevgilerime
Gülgün

Mutfak Dili dedi ki...

Muge hanim ellinize saglik olsun. Programi izledim ve sizi biraz da olsa yakindan tanidim memnun oldum.
Program terinnenin yapimindan sonra kesilimis sanirim gerisini izleyeledim ama youtube da umarim hepsi vardir izlerim.
Hepsi bir birinden guzel tarifler olmus.
Sofra her zamanki gibi muhtesem olmus..
elinize saglik sofraniza evinize bol bereket. Yeni yiliniz hayirli ugurlu olsun insallah..
Sevgiler..

daimamutfak dedi ki...

Sevgili müge hanım tv.de sizi izledim bende bir blog yazarıyım.Sizinle gurur duydum.Herşey çok ama çok güzeldi..sevgiler..

daimamutfak dedi ki...

Sevgili müge hanım tv.de sizi izledim bende bir blog yazarıyım.Sizinle gurur duydum.Herşey çok ama çok güzeldi..sevgiler..

Kadınlara Yazılar Editörü dedi ki...

harikasınız çok tebrik ederim!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails