1 Mart 2011 Salı

BLOGUMA DOKUNMA



Yine aynı nane... yine yok maç yayınlanıyor, kaçak yayın yapılıyor gerekçeleri ile bloggerların tamamı mı cezalandırılacak? Bir iki sene önce yine aynı şey olmadı mı? Nedir sorun olan ? Birileri yanlış yapıyor diye tüm kitleler mi cezalandırılmalı?

Bloguma dokunmayın kardeşim...

5 yorum:

Afet Ergü Şaşmaz dedi ki...

Selamlar,

Bazı üzücü durumlar nedeniyle, blogların tasviyesi söz konusu. Tam olarak kapılar kapanmasa da, tedbir amaçlı olarak başka bir yere taşınma mantıklı gibi görünüyor.

Blogunuzu dışa aktarıp, şablonunuzun yedeğini mutlaka almayı unutmayın.

Ayrıca, Wordpresse geçmek isteyen arkadaşlar, bu yazımı mutlaka okumalısınız, işin acemisi olupta bilmeyenler, yapamayanlar için yol gösterici olabilir. Çünkü hotmail "space" bölümünü, Wordpress ile anlaşıp, blog sayfası haline getirmiş. Bu şekilde geçmek isteyenler için, resimli, detaylı konu paylaştım.

Ayrıca Bilgi Teknolojileri iletişim daire başkanlığından yetkiliyle yaptığım görüşmeyide aktardım. Birlik olup, tepki gösterince "aklın yolu birdir" dememeleri mümkün değil.

Tümay Öztürk dedi ki...

Walla günlerdi rne çektiğimi uğraştığımı ben bilirim. Superonline ımı iptal ettrip değiştirdim ama yedekleme yapıyorum harıl harıl. Bu da çözüm değil biliyorum. Kurunun yanında yaş da yanacak ne sinir!

Afet Ergü Şaşmaz dedi ki...

Arkadaşlar, vakit daralıyor, lütfen son yazdığım

"BLOGUMU GERİ İSTİYORUM"

yazısına, "imza" niteliğinde yorum bırakırsanız, hakkımızı arayabiliriz. Düşünce ve taleplerimizi mutlaka duyacaklardır. Hep birlikte bunu başarabiliriz.

emine dedi ki...

Merhaba! Problem yasayan arkadaslar benim sayfamda olan çözüm yolunu deneyebilirler. http://eviminkosesi.blogspot.com/2011/03/blog-magdurlari-icin-cozum.html Isinize yaramasi umudu ile.. Emine

akdenizkizi.blogspot.com dedi ki...

sorun şimdilik kalktı gibi....bende adresimi akdenizkiz.wordpress olarak yedekledim....takip ettiğim sayfaların isimlerini oraya taımaya çalışıyorum...bu arada sizde ekli olmadığımı gördüm:(((

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails