Güzel bir haftasonuydu.Harika bir sofranın çevresinde harika insanlarla harika vakit geçirdim cumartesi günü. Hem midem hem de objektifim bayram etti. Detaylarını vermek için biraz çalışmam lazım. O kadar çok fotoğraf çektim ki içlerinden nasıl seçme yapacağım bilmiyorum. Cumartesi günü, bu sefer de Yasemin'de toplandık.
O konu rafta sıcak sıcak bekleyedursun, açık büfe davet sofrasının ikramlarının üzerinden gitmeye devam edelim. Bu tarif yeni değil, demirbaşlar sınıfına girmeyi başarmışlardan biri. Yeni olan ise fotoğrafı.Şu yenilenme projemi biliyorsunuz, ona fırsat buldukça devam ediyorum. Beğenmediğim fotoğrafları yenilemek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorum denilebilir. Ancak yeri gelmişken tarife dair iki övgü dolu kelime yazmadan da geçemeyeceğim. İki kelime hakkımı da şunlarla kullanıyorum.. KOLAY & VAZGEÇİLMEZ ... :)
Bu arada AJANDA'nın Temmuz sayısı için son 2 gün.. Çok heyecanlıyım.İlk sayıda yarattığımız memnuniyeti daha da yukarı çıkartmak adına çok çalışıyoruz.Umarım Temmuz ayında sizler için seçtiklerimizi beğenirsiniz..
Afiyetle & sağlıkla,
ellerine sağlık böylesi eminim çok lezzetidir
YanıtlaSilEllerine sağlık,bulgur ve yoğurt çok yakışır.
YanıtlaSil