Yazın verin bana bunu, bir de karpuzu başka şeye gerek yok desem :) Haa ekmeksiz olmaz elbet.. Çatal kullanmak yok, ekmekle dalmalı bu havuza :)
Ben, misafirlerime Paşabahçe'nin bilokma serisinden aldığım bu minik cam kaselerde ikram etmeyi çok seviyorum. Ne dersiniz, şık durmamış mı?
Malzemeler:
- 1/2 kg yeşil tatlı biber
- 1/2 kg kırmızı kambo biber
- 2/3 çay bardağı sıvıyağ (ben mısırözü kullandım)
- Sarımsaklı yoğurt
- Tuz
Yapılışı:
- Biberleri yıkayıp eşit ve orta büyüklükte doğruyoruz.
- Büyük bir tavaya yağı koyup kızdırıyoruz.
- Biberleri bir havlu kağıda kurulayıp kızan yağda soteliyoruz.
- Pişen biberleri süzdürerek bir kaba alıyoruz.
- Biraz tuzlayıp sarımsaklı yoğurt ile karıştırarak servis ediyoruz.
Afiyetle & sağlıkla,
müge hanımcığım tariflerinizden çok sunum şekillerinizi takip ediyorum desem sanırım yalan olmaz:)gelip gidip bu paşabahçebirlokmalara bakıp bakıp ay ne yapsam derdime son verdiniz:)ellerinize sunumunuza sağlık...kocaman sevgiler.
YanıtlaSilSevgili Hande
SilÇok mutlu ettin beni bu değerli yorumunla :) ne mutlu bana ki bir faydam oluyor sizlere
Sevgilerimle
Hayatımda hiç bu kadar güzel sunulmuş bir yoğurtlu biber kızartması görmemiştim:)) Ellerinize sağlık,harika görünüyor..
YanıtlaSilSevgili simge
SilBeğendiğine çok sevindim
Sevgiler
Çok zevkli, çok güzel bir sunum olmuş ellerinize sağlık :)
YanıtlaSilÇok teşekkür ederim güzel yorumun için limonkabuğu
SilSevgiler
Bende bayılıyorum,paşabahçenin bir lokmalarına..Sunumunuz çok şık olmuş,ellerinize sağlık.
YanıtlaSilΓεια σου καλώς σε βρήκα, μου αρέσουν πολύ η συνταγές σου! Τα συνγχαρητήριά μου,για το υπέροχο μπλόγκ σου.Σε προσκαλώ και στη δική μου γειτονιά!!!
YanıtlaSilΚαλό βράδυ!
Çok güzel sunum süper bir tarif ellerine sağlık... Sevgiler...
YanıtlaSilBenim de favorimdir bu tarif :) Ama sizin sunumunuz çok şık olmuş...
YanıtlaSilsunum çok güzel olmuş nefis görünüyor elinize sağlık
YanıtlaSilSunum harika
YanıtlaSilSize katılıyorum çatalsız sadece ekmekle:)çok sevdiğim bir lezzet
Ellerinize sağlık
sevgiler:)
harika sunum olmuş bana da ver kızartmayı ekmeği yiyeyim:)
YanıtlaSilellerine sağlık.
Merhabalar sunum çok güzel ellerinize sağlık.Eminim lezzette aynı paraleldedir.
YanıtlaSil