5 Aralık 2006'da yayınlamışım
tarifini. Fotoğrafın tozunun alınmasının gerekliliğini söylememe bile gerek yok :) Ben de hazır kış gelmişken, severek yediğim bu yemeği pişirip fotoğrafında güncelleme yapmaya karar verdim. Buyrun 2010 model yerelması karşınızda :)
Yılbaşı sofrasında da iyi gidebilir sanki.. Yorumu size bırakıyorum :)
Afiyetle & sağlıkla kalın,
Canım,
YanıtlaSilellerine sağlık. Çok renkli ve güzel bir görüntü olmuş.
Sevgiyle kal.
mmmmmmmm.....che invitante!!!!!!
YanıtlaSilElinize sağlık.Şekil olarak pek beğenilmeyen yer elmaları, pişince nasıl bu kadar güzel görünüp ve lezzetli oluyor değil mi? Ben geçen seneye kadar yemediğim için pişmanım.
YanıtlaSilEllerine saglik canim nefis görünüyor afiyetler olsun .
YanıtlaSilellerine sağlık Müge...Yerelmasını o kadar çok sevi,yorumki mevsiminde etlisini zeytinyağlısını çorbasını sırayla yaparım:)Görüntü çok iştah açıcı
YanıtlaSilcok guzel hergun bır tarıfınızı yapıyorum:)))
YanıtlaSilMügeciğim, biz de yapacaksak zeytinyağlısını tercih ederiz, katiyen etli yapmayız ama sıkı dur: Biz çiğ olarak bayılırız buna. Fırçalar, yıkarız ve kabuğunu bile soymadan kıtır kıtır meyve niyetine yeriz. İstersen soyabilirsin de..Ama takdir edersin ki soyması acayip zordur bunu. Ellerine sağlık, sevgiler..
YanıtlaSilBu ne güzel blog böyle çok beğendim. Denenecek bir sürü tarif var. Zeytinyağlı yerelmasını çok severim. Nefis görüyor ellerinize sağlık.
YanıtlaSilsevgiler.