Sayfalar

13 Haziran 2008 Cuma

PAPATYALI PASTA


Bugün ekibimden sevgili Filiz'in doğumgünü.. Departmanda yaptığımız kutlama için bu pastayı hazırladık. Şeker hamurunu Wilton'un çiçek setinden çıkan papatya kalıbı ile kesip ve kitabında anlattığı şekilde papatya yapma tekniği ile şekillendirdik.
Pastayı parça çikolata ve fıstıklı olarak yaptık..


Afiyetle,

8 yorum:

  1. Çok güzel görünüyor.
    Emeğine değmiş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. PAPATYA KENDI ZATINDA COK GUZEL AMA PASTANIN USTUNDE DE COK SIK DURMUS.
    iFFET

    YanıtlaSil
  3. Papatyalar çok güzel olmuş,pastanın üzerine çok yakışmış.Ellerinize sağlık.
    Sevgiler.
    Pınar.

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel olmuş, ellerine sağlık sevgili Müge.. Papatyalar da çok gerçekçi olmuş..

    YanıtlaSil
  5. sevgili MÜGE ..
    İçimden tek tek toplamak geldi.o narin ve masum,kendi suküneti içinde çok şey anlatan bu güzelim papatyaları..
    çok sevdiğim bir çeşit olduğundan bende her bir pastada açtırıveriyorum tarlalar halinde :=)
    hayatın lezzetleri daima yanıbaşınızda olsun..
    sevgiler.. NuNu

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel görünüyor ,ellerinize sağlık

    Selamlar

    YanıtlaSil
  7. çok harika olmuş pasta ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel olmuş,ellerine sağlık.

    Sevgiler,
    Evren

    YanıtlaSil

Sevgili Yemekbahane takipçisi son derece değerli görüşlerini benimle paylaştığın için çok teşekkür ediyorum.
Sevgiler
Müge Karahan